Ovo su trenutačno najaktualniji tretmani za lice i tijelo u poznatim zagrebačkim salonima

Saznali smo koji su trenutačno najaktualniji tretmani za lice i tijelo u 5 zagrebačkih salona!

by | 3 srpnja, 2021
najpopularniji tretmani za lice i tijelo

Aktualno vrijeme zove na lice bez make-upa, kao i razotkrivanje kože, a kako smo od prošlog ljeta vrijeme provodili kod kuće, bez putovanja u toplije krajeve ili posjeta wellnessu, kao i s jako malim izlaganjima suncu, većina nas žrtva je sivila lica, ali i zanemarenosti po pitanju tijela. Kozmetička industrija nikad nije bila bogatija, a sada se njega kože dodatno preselila u kozmetičke salone.

Najaktulaniji, a uskoro i najpopularniji tretmani za lice i tijelo

U njima, naravno, vladaju tretmani koji pročišćavaju kožu, učvršćuju tijelo i riješavaju nas masnih naslaga, kao i oni koji podržavaju ljepotu. Provjerili smo s pet poznatih zagrebačkih salona koji su trenutno najtraženiji tretmani!

Dermacare centar

Pro bright tretman: Kombinacija biolumin C seruma, powerbright ion activ seruma, purelift pro plus uređaja te cooling contour maske kao završni dio.

najpopularniji tretmani za lice i tijelo

Nevia estetski centar

Skin pen: Precizan mikromehanički uređaj za remodeliranje kože. Potiče obnovu kože tretirajući ožiljkasto tkivo uključujući akne i kirurške ožiljke, a može se koristiti i za općenito pomlađivanje kože u svrhu smanjenja finih linija, bora, pigmentacija i cjelokupnog izgleda kože. Nakon postupka, koža će biti crvena i rumenog izgleda, ali to je normalno. To će se značajno smanjiti u roku od nekoliko sati od postupka. Tijekom sljedeća 24 sata, koža će se vratiti u normalno stanje.

De Luxe

Tesla Sculptor: 36 000 kontrakcija mišića u 30 minuta, bez uloženog napora, upravo to radi Tesla. Izgrađuje tako mišićnu masu istovremeno otapajući suvišne masnoće. Uređaj je to koji izaziva nehotične supramaksimalne kontrakcije mišića i preuređuje njihove unutarnje strukture. Mišići pomoću tih snažnih kontrakcija jačaju i učvršćuju se pa ćete i bez napornog vježbanja vidjeti da vam se guza podiže i tonira, ruke definiraju, bedra zatežu, trbuh ravna.

najpopularniji tretmani za lice i tijelo

Nokti.hr

Anticelulitna masaža: Usmjerena je na “razbijanje” celulita. Provodi se anticelulitnim uljem u kombinaciji s raznim drugim eteričnim uljima i preparatima kao što su cimet i cekropija. Odmah iza nje slijedi terapija čašicama. Ako je riječ o drvenim čašama, tada govorimo o brazilskoj maderoterapiji, a ako u radu koristimo staklene i silikonske čaše, tada ovu metodu nazivamo cupping metoda. Pritiskom čašice na površinu tijela stvara se vakuum te se naslage izvlače na površinu. Čašice se povlače laganim pokretima preko kritičnih dijelova te se na taj način tvrdokorne, dubinske naslage masnog tkiva razbijaju na manje nakupine, koje se kasnije lakše razgrađuju. Uz masažu svakako kombiniramo i limfnu drenažu.

Ostale popularne tretmane u zagrebačkim salonima otkrijte na grazia.hr.

Foto: Unsplash