OVO SU NAJNEPOUZDANIJI horoskopski znakovi kojima malo tko vjeruje

by | 1 listopada, 2017
S kojim je znakom najizglednije da će vam se izjaloviti dogovor? Tko će vam najduže kasniti s vraćanjem knjige, DVD-a, auta, novca? S kime ćete raditi planove koji će njegovom krivnjom propasti? Evo neslavne četvorke s kojom se preporučuje oprez

Strijelac
Strijelac živi sto na sat, ne osvrće se i ne kuje čvrste planove. Ako ste se jučer dogovorili da ćete se naći danas, u međuvremenu je u njegovom životu mogao nastupiti sijaset promjena koje su mu poremetile prioritete. Kad je u dvojbi, uredno će učiniti ono što mu donosi najbrže zadovoljstvo. Neovisno o posljedicama po druge.

Blizanci
Radoznao je, druži se s mnoštvom ljudi i bavi nebrojenim stvarima. Ne može predvidjeti što ili tko će ih zanimati za 24 ili 48 sati, a kamoli u daljnjoj budućnosti. Ako inzistirate da se sada opredijeli u vezi s nečim, on će vam reći bilo što samo da vas se riješi. Obećanja su za naivne! Imajte na umu njegovu pričljivost i nemojte mu povjeravati tajne.

Vodenjak
Ima jednu životnu strast (ili fiksnu ideju) kojoj posvećuje većinu energije. Sve mu je ostalo usputna zabava ili neugodna obveza. Rijetko dovršava ono što započne i teško održava koncentraciju na isti zadatak, temu ili osobu. Ako mu netko ili nešto dosadi, okrenut će se i udaljiti bez puno suosjećanja. Povrh svega, rado tračaju.

Lav
Lav će poštovati dogovore i ispunjavati obećanja onima koje poštuje. Ako je uočio da ste osjetljivi, protumačit će to kao slabost pa će se s vama poigravati. Također, ako naknadno shvati da je preuzeo obavezu koja mu ne ide u prilog, bezobzirno će je raskinuti na tuđu štetu. Lav je prije svega egoist.

Slikovni rezultat za horoscope gif woman

IZVOR: TPORTAL.HR