Ovim jednostavnim trikom pretvorit ćete torbu s dugim remenom u ruksak

by | 6 prosinca, 2020

Društvene su mreže odavno prestale biti mjesta na kojima samo dijelimo i gledamo lijepe i zabavne sadržaj te su postale virtualni prostori koji inspiriraju i uče novim stvarima.

Bez obzira na to koju društvenu mrežu preferirate i koje sadržaje pratite, uvijek možete naći stvari koje će vam biti korisne. Savjeti oko putovanja, slasni recepti, novi filmski i književni naslovi, modni komadi te ispovijesti ljudi samo su neke od tema kojima se danas pune društvene mreže. Videa i fotografije postali su savršeni alati za širenje poučnih riječi i zanimljivosti.

U posljednje vrijeme, društvena mreža TikTok postaje sve popularnija. Zabavni, smiješni, ali i poučnih sadržaji koji se dijele putem kratkih TikTok videa zarazili su cijeli svijet. Takav jedan donosimo vam u nastavku. Video pokazuje genijalan i jednostavan trik pomoću kojeg ćete svaku torbu s dugim remenom pretvoriti u ruksak. Za njegovo izvođenje bit će vam dovoljno samo nekoliko sekundi te dva pokreta rukama. Ako želite omiljenu torbu nositi i kao ruksak ili ako imate staru torbu koja već duže vrijeme skuplja prašinu, pratite upute u videu koji slijedi i od starog ćete dobit novi modni komad.

@r_ibarra

This app teaching me more than school ever did 😲 #purse #fyp #backpack #foryou #viral #foryoupage

♬ Its a BaCkPaCk – Rosa

Foto: Kristina Petrick/Unsplash