OVI HOROSKOPSKI ZNAKOVI spremni su vas ostaviti čim se pojavi nešto bolje

by | 1 studenoga, 2017

Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati previše ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku. Kad je u pitanju astrologija, neki su znakovi jednostavno lojalniji od drugih. Ovi to nikako nisu, a to će pokazati čim se ukaže prilika za nekim boljim.

Blizanci
Oni znaju točno što žele… sve dok se ne predomisle. Blizanci mijenjaju odluke kako vjetar puše, zato nije neočekivano da vaš Blizanac odjednom shvati da ipak nije pretjerano zagrijan za vas dvoje.

Ovan
Ovnovi su strastveni, vole biti u centru pažnje i entuzijastični su zbog osobe s kojom su u vezi, ali nažalost, strast i entuzijazam brzo splasnu, a nakon toga Ovan traži nekog drugog tko će ga staviti u centar pažnje.

Djevica
Perfekcionisti koji znaju što žele i vole da je sve po njihovom će pobjeći na prvi znak da je osoba s kojom su u vezi možda ipak od krvi i mesa.

Škorpion
Strastveni na početku veze, a upravo zbog te strasti Škorpioni često srljaju u nešto što uopće nije za njih. Jednom kad shvate što se krije ispod površine, odustaju i ponovno padaju na nekog drugog, vođeni istim površnim strastima.

IZVOR: INDEX.HR