Ovi čarobni mirisi nikoga neće ostaviti ravnodušnim

I za vas i za njega!

by | 27 listopada, 2022
L’Erbolario

Možda ćete se i složiti da vrućine i  parfemi ne idu ruku pod ruku. Zato je pravo vrijeme da se prisjetimo naših/vaših najdražih parfema iz čarobnog L’Erbolarija. Dobra je stvar, većina ovih parfema je i za vas i za njega!

Krenimo sa zlatom! U L’Erbolario Golden Bouquet mirisnoj liniji odabrano je cvijeće zlatne boje: žuti iris, zlatnica (Solidago), jaglac… Svidjet će se  svim ljubiteljicama čarobnih nota cvijeta irisa. Beskompromisna dominacija pudera, uz momente drveta i zemlje daju elegantan, smiren, topao dojam.

Nakon zlata vrijeme je za srebro! L’Erbolario Silver Bouquet linija sadrži ekstrakte biljaka čije listovi odlikuju srebrnaste nijanse. Raskošne, ali osvježavajuće arome razveselit će i nju, ali i njega. Svjež i dugotrajan, osvojit će one koji vole pomalo slatkaste, citrusne, vesele i ležerne parfeme.

L’Erbolario Beries je jednostavan, citrusno- cvjetni-drvenasti parfem koji će probuditi vaša osjetila u eksploziji mirisa dragocjenih drva omotanih notama grejpa, naranče i crvenog papra. Dočarat će šetnju prirodom kroz mirisno voće, mirisne latice i aromatični miris šume. Miris je drven i nježan, idealan i za muškarce i za žene.

L’Erbolario Purple Rose parfem cvjetnog mirisa s tisuću latica crvene ruže, đurđice i irisa, uz neodoljivi dodatak citrusnih nota mandarine – pravo je čudo nježnosti i senzualnosti.

Za sam kraj smo ostavili čarobni, ponosni Iris. L’erbolario Iris je senzualan, bogat i puderast miris koji će vas očarati i za sobom ostaviti neodoljiv trag intenzivne arome. Kompoziciju čine aldehidi i bergamot u visokim notama, iris i glog u srcu, i slatko-začinska baza koja uključuje note duhana, vanilije i šećernog sirupa. L’erbolario Iris nose žene koje žele biti primijećene i zapamćene.

Svoju jesensku mirisnu poslasticu odaberite u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama lijekova i medicinskih proizvoda.

Foto: Marija Nikšić Ormarija