Šareni i unikatni ručni radovi koje treba svaki dom

Kreativka Gordana otkrila nam je tajne svojih dekoracija i njezinog brenda Love by Goga

by | 9 rujna, 2021
daskice od drveta, love by goga

Znate li onaj osjećaj kada gledate u brdo prekrasnih stvari i naprosto ne znate koju odabrati, jer su vam sve odlične i sve ih želite imati? Upravo takav osjećaj u nama stvara brend Love by Goga, vlasnice Gordane Bulović koja, kako kaže sama, oduvijek voli crtati, rezati, lijepiti, bojice i flomasteri najbolji su joj prijatelji pa je osnivanje kreativnog brenda bilo samo pitanje trenutka.

Njezine drvene daskice s inspirirajućim porukama nešto su što svakom domu treba, a ne izostaju ni proizvodi koji su napravljeni za djecu – unikatni i ispisani imenom i prezimenom. Pogledajte radove i pročitajte što nam je vlasnica otkrila!

daskice od drveta, love by goga

Koliko proizvoda imate u svojoj ponudi, što sve izrađujete? Od kakvog materijala radite i kako i čime oslikavate?

Oslikavam na drvetu, finoj iverici ili recikliranim paletama. U svemu mi pomaže suprug Goran koji reže, brusi i hobla. On odrađuje ovaj grublji, a ja finiji dio posla. Akrilnim bojama crtam, bojam i ukrašavam daskice, a svaka od njih je unikatna. U ponudi imamo natpise za vrata i zid, samostojeće natpise, slike i poruke na drvetu, police, okvire za slike, rode te sve ono što naši kupci požele, a mi možemo realizirati.

U početku sam radila daskice, kako ih od milja zovemo, za sebe, svoje prijatelje i njihove prijatelje. Kada sam vidjela da se one sviđaju i ljudima koji me ne poznaju i pitaju kako doći do mojih proizvoda odlučila sam otvoriti obrt Bulović. Najviše me vesele osmijeh i zadovoljstvo na licima odraslih, a naročito djece kada u ruke prime drvenu pločicu sa svojim imenom ili porukom koja je ispisana samo za njih.

daskice od drveta, love by goga

daskice od drveta, love by goga

Odakle ideja za izradu drvenih ukrasa i inspiracija za izradu novih?

Moja glava je prepuna ideja, inspiraciju pronalazim svuda oko sebe, a često me oduševe i zanimljive narudžbe kupaca.

Kada oslikavam svoje daskice pokušavam da se prvenstveno meni sviđa ono što sam napravila i da sam ja zadovoljna. Tek tada sam sigurna da će se svidjeti i osobi koja je naručila i osobi za koju je naručeno. Teško mi je izdvojiti uradak koji mi je najdraži, ali to bi mogla biti drvena roda namijenjena obiteljima u koje je nedavno stigla prinova. Ona u kljunu nosi maramu s bebom i njezinim imenom, a predviđena je za postavljanje na vidljivo mjesto ispred kuće ili stana kako bi susjedi znali da je ta obitelj bogatija za jednog člana.

 

daskice od drveta, love by goga

daskice od drveta, love by goga

Foto: FB LovebyGoga