Ove ljupke limene doze s nostalgičnim motivima poželjet ćete u svojoj kuhinji

by | 27 rujna, 2022

Na Dr. Oetker webshopu čeka vas cijeli svijet Dr. Oetker ponude: od dodataka i mješavina za kolače, deserata, Vitalis žitarica pa sve do visokokvalitetnih kalupa za pripremu kolača, praktičnih pomagala za pripremu raznih slastica i zimnice. A nađe se i pokoji ekskluzivni proizvod koji nećete moći nabaviti nigdje osim u Dr. Oetker online trgovini.

Jedan od takvih vrlo traženih artikala su i nostalgične limene doze s Dr. Oetker motivima iz raznih razdoblja postojanja ovog omiljenog brenda.

Dr. Oetker vintage doze nisu samo praktične za čuvanje dodataka za kolače, pudinga ili čak svježe pečenih keksića pred blagdane, već su same po sebi atraktivan ukras u svakoj kuhinji!

Nova kolekcija Dr. Oetker vintage kutija osmišljena je prema motivima originalnih marketinških poruka za Dr. Oetker proizvode s početka 20. stoljeća te je tako poklopac kutije za kekse “Lila puding 1908” promotivni plakat za puding u prahu iz daleke 1908. godine. A poklopac praktične kutije za dodatke za kolače “Vanilija” replika je rukom slikanog oglasa za dodatke za kolače iz 1926. godine.

Lijepe i praktične Dr. Oetker kutije savršen su poklon posebnoj osobi – pogotovo ako ista uživa u pripremi kolača i raznih slastica ili, dapače, samo u grickanju svježe pečenih keksića spremljenih u kutiju.

Jednostavno je – na www.oetker-shop.hr potražite i naručite, a iznad 150 kn vrijednosti dostava je besplatna! Dostava na kućni prag zajamčena je u cijeloj Hrvatskoj za 2-3 radna dana, uz razne mogućnosti plaćanja. Praktično, jednostavno i brzo, uz izbor od više od 300 artikala!

Foto: PR