Ovaj novi serum vidljivo obnavlja i pomlađuje kožu lica u samo sedam dana

by | 4 listopada, 2021
Anew Renewal Power serum za lice

Želja za lijepom, sjajnom i zdravom kožom nikad nije bila veća, a skin minimalism postavljen je kao jedan od najvećih trendova 2021. godine. Budući da se mnoge žene osjećaju samopouzdano i sretno kad imaju dobar dan kože (good skin day), teško je poreći da – kad izgledamo dobro izvana, osjećamo se dobro i iznutra. 

Avon je pronašao rješenje za pronalazak samopouzdanja: prigrlite prirodan, blistav ten uz najnoviju inovaciju u njezi kože, ANEW Renewal Power serum. S nagrađivanom patentiranom tehnologijom Protinol™ i niacinamidom koji pojačavaju vlastitu snagu obnove kože, dokazano donosi dramatične rezultate. Pridružite se Protinol™ revoluciji i priuštite si najmoćniju transformaciju kože do sada: za zdraviju, mlađu, ljepšu kožu u samo sedam dana. Za sve dobne skupine i tipove kože!

Anew Renewal Power serum za lice

Vidljivi rezultati za samo 7 dana na 7 znakova starenja kože:

FINE BORE se smanjuju

ČVRŠĆA koža 

GLATKA na dodir 

ZDRAVI SJAJ kože

Smanjene PORE 

POVEĆANA ELASTIČNOST kože 

OTPORNIJA na vanjske utjecaje

Trebate dokaz? Baš su sve žene u našem kliničkom istraživanju pokazale isti rezultat: znatno smanjenje znakova starenja! 

Anew Renewal Power serum za lice

Dakle, kako zapravo djeluje? Avonov prvi u svijetu, ekskluzivan i nagrađivan inovativan sastojak Protinol™ pojačava djelovanje vlastitih sastojaka u koži jedinstvenim dvostrukim pojačanjem kolagena. Vraća kolagen I i kolagen III – onaj koji inače imamo samo kao bebe i vrlo brzo ga gubimo – i stvara najbolju moguću kožu dajući vam vidljive rezultate koji prkose starosnoj dobi. #showyourPower

Dodatnu vrijednost djelovanju ANEW Renewal Power seruma daje i niacinamid, sastojak koji pomaže u obnavljanju kože na samoj površini, baš tamo gdje se i najviše umara i gdje na nju najviše i djeluju svi vanjski utjecaji. Niamicin dodatno aktivira obranu kože, potiče ujednačen tonus, suzbija mrlje i smanjuje pojavu velikih pora. Avonov tim znanstvenika testirao je ANEW Power serum na svim tipovima kože, tonovima i dobi – dajući vam povjerenje da znanost doista uspijeva!

Anew Renewal Power serum za lice

Anthony Gonzalez, Avonov globalni direktor njege kože i inovacija: “Kad smo sami vidjeli slike prije i poslije, nismo mogli vjerovati svojim očima. U svojih 20 i više godina kao znanstvenik nikad nisam vidio toliko vidljive rezultate proizvoda za njegu kože u tako kratkom vremenu. Zaista sam bio oduševljen, što se ne događa često! Ako želite dramatično zdraviji izgled kože, isprobajte Anew Renewal Power serum i sami se uvjerite u rezultate. Jer vidjeti je vjerovati.“

Anew Renewal Power serum za lice

Serum možete pronaći po cijeni od samo 109,90 kn u Avon katalogu za listopad. 

Prijavite se besplatno i naručite online, tako ćete najlakše i najbrže doći do svih željenih proizvoda za ljepotu i osnaživanje žena.

#gledajmesada