Ovaj novi domaći webshop namijenjen je svim biljkoljupcima

Mjesto za sve one koji obožavaju biljke i podržavaju male hrvatske poduzetnike i poduzetnice

by | 25 svibnja, 2021
BILJKE.PLANTS webshop

BILJKE.PLANTS webshop okuplja biljne entuzijaste i zaljubljenike u prirodu, ekologiju i zeleni način življenja. Ova zelena platforma pružila je priliku malim hrvatskim poduzetnicama da pokažu svoja umijeća u izradi estetski ugodnih dodataka za interijer za kojima će poludjeti baš svi biljkoljubci. U ponudi se nalaze alati koji će iskustvo vrtlarenja učiniti ugodnijim, ali i nakit inspiriran biljkama.

Naušnice u obliku kaktusa onaj su dodatak kojim ćete svima dati do znanja da ste vi ta luckasta “plant mom”. Osim dodataka za vas, tu su i oni za vaše biljke zbog kojih će vaše biljke rasti još veće i ljepše. Nije riječ o suplementima za prehranu biljaka, nego o super teglicama i makrame visilicama koje biljkama daju potporu i prostor za zdravi rast. A za sve biljne fanatike tu su i posebni privjesci u obliku kaktusa uz koje će se vaš auto pretvoriti u pustinjsku oazu i zbog kojeg će se cijelo društvo htjeti voziti s vama. Za sve vas koji se mučite kako personalizirati poklon za najmilije tu su super cool čestitke za rođendan u čak tri varijante.

BILJKE.PLANTS webshop

Još vas nismo uvjerili u to da posjetite ovaj originalni biljni webshop? Zasigurno će to učiniti najveći trend: biljni terariji! Prekrasne tropske džungle odišu elegancijom Amazone i toliko su zamamne da sa stranice nećete otići bez da naručite barem jedan mini planet Zemlja.

Webshop vas čeka na www.biljkeplants.com

Foto: PR