Ovaj moćan tretman za njegu kože sadrži sve omege u samo jednoj bočici i obećava obnoviti stanice kože

by | 4 rujna, 2020

Danas omege predstavljaju aristokraciju među lipidima. Toliko su važne za naše zdravlje da ih je i sama znanost nazvala “esencijalnim” i “neophodnim”. Jesu li one važne i za našu kožu? Odgovor je veliko DA! Nedostatak omega može dovesti do suhe i nadražene kože. Iz tog razloga laboratoriji NovExpert osmislili su jedinstveni tretman za njegu kože koji sadrži sve omege u samo jednoj bočici:

– Omega-3 iz ulja Inca Inchi moćan su ‘’booster’’ koji obnavlja stanice kože
– Omega-5 dobivena iz ulja sjemenki nara, prepoznata je po svojim antioksidativnim svojstvima
– Omega-7 nalazi se u ulju pasjeg trna, sadrži jedinstvenu količinu vitamina A, C i E
– Omege-6 i 9 s hranjivim svojstvima dolaze iz ulja jojobe, marule, suncokreta i sezama

Jesu li omege namijenjene isključivo suhoj koži? 

Ne može biti dalje od istine. One Imaju pozitivan učinak na prevenciju starenja, regeneraciju  i smirenje kože. Sve beneficije omega NovExpert zato je stopio u dva proizvoda.

ULJE ZA ČIŠĆENJE S 5 OMEGA + 100 % pamučna krpica
Za sve tipove kože čak i masnu! Rutina ljepote koja traje minutu, a rezultati traju osam sati. Uljni čistači postali su popularni u Japanu tijekom 60-ih godina 20. stoljeća. Inspiracija za njihov nastanak dolazi iz budističkim vjerskih rituala dok je u zapadnim zemljama element “vode” bio je u centru vjerskih obreda pa su bili popularni čistači na bazi vode.

Što onda izabrati? S tehničkog gledišta ulje je najprikladnije za uklanjanje nečistoća.
Ako nemate vremena za koristiti nekoliko proizvoda u vašoj dnevnoj rutini njege lica: sredstvo za uklanjanje šminke, sredstvo za čišćenje lica, hidratantnu kremu, anti-,age kremu… pokušajte s uljnim čistačem. NovExpert laboratorij predlaže nov, brz i jednostavan ritual. Jedan jedini korak, četiri učinka.

1. Sredstvo za uklanjanje vodootporne šminke i sredstvo za čišćenje lica: Ulje za čišćenje s 5 Omega uklanja sve vrste šminke (dugotrajnu, vodootpornu…) s lica, očiju i usana. U jednom jedinom nanošenju eliminirano je 98 % zagađivača iz zraka!
2. Hidratacija osam sati i umirenje: osam sati nakon čišćenja, koža vašeg lica i dalje ima koristi od učinka 5 omega na dugotrajnu hidrataciju.

BOOSTER SERUM S 5 OMEGA
Za intenzivnu njegu i dubinsko djelovanje, Booster serum s 5 omega je omiljena kod suhih tipova kože a namijenjen i za normalnu ili osjetljivu kožu.
Kako djeluje? Intenzivna njega s visokom koncentracijom 100 % prirodnih aktivnih sastojaka protiv svih znakova starenja. Posebno je namijenjen za osjetljive kože ili trudnice za sprječavanje nastanka strija.

Foto: PR