Ovaj mirisni duo oduševit će sve ljubitelje senzualnih parfema

by | 7 veljače, 2021
avon

Attraction Desire mirisi za nju i njega kreirani su da dijele istu notu vatre kako bi probudili osjetila i otkrili neočekivana iskušenja.

Attraction Desire najnoviji je duo mirisa iz linije Avon Attraction, s kreacijama za oba partnera, koja je tijekom posljednjih pet godina lansirala čak četiri para posebno atraktivnih parfema. Kao jedna od vodećih mirisnih kuća u svijetu, koja svake sekunde u godini proda čak sedam bočica mirisa, Avon novim iznenađenjima budi želju svojih korisnika za otvaranjem čula u otkrivanju novih mirisnih nota.

Attraction Desire čarolija događa se sa zajedničkom notom vatre (Fire Accord): bogatim, sočnim i preslatkim voćnim sastojkom opojnog dimljenog eliksira crne trešnje uz hipersenzualnu kožu i jantar koji dodaju hrabar i neodoljiv element iskušenja u oba Attraction Desire mirisa: Attraction Desire EdP for Her i Attraction Desire EdT for Him. Ova će kombinacija mirisa učiniti svaki vaš susret s partnerom neponovljivim senzualnim iskustvom, probuditi želju koja dovodi do eksplozije strasti i žudnje.

avon

Osoba koja stoji iza oba mirisa je rumunjska kreatorica Gabriela Chelariu, koja je oduvijek bila fascinirana prirodom. Tijekom studija za farmaceuta, odradila je pripravnički staž za istraživanje novih molekula mirisa i posjetila Grasse u Francuskoj, rodno mjesto moderne parfumerije. To je bio početak njezinog putovanja u svijet mirisa, da bi se kasnije pridružila mentorici Honorine Blanc i postala dio svjetski poznate kompanije Firmenich.

“Inspiracija je potekla od osjećaja želje koju doživimo kad nas strast pomete s nogu. Kontrastne, ali poznate note, kombinirala sam na nov način u želji da stvorim eksploziju snažnih osjeta koji odgovaraju uzbuđenju koje osjećamo kad smo strastveno zaljubljeni. Oba mirisa stvorena su da bude čula i stvaraju užitak koji oživljava želju”, kaže Gabriela Chelariu.

O parfemima
Attraction Desire for Her (orijentalna vanilija i jantar): primamljiv miris sa zavodljivom esencijom vatrene crne trešnje, praćen senzualnim sambac jasminom i bazom zlatnog jantara za dugotrajni dojam. 50 ml, 134,90 kn

Attraction Desire for Him (začini i drvo): ovaj miris započinje hrabro s daškom neodoljive vatrene crne trešnje omamljene irisom. Završava na jantaru, senzualnoj noti koja budi želju za još više. 75 ml, 134,90 kn

Avon je pionir u svijetu mirisa, osnovan prodajom parfema 1886. godine, i spreman je započeti još jedno uzbudljivo poglavlje u kategoriji parfema lansiranjem Attraction Desire mirisa, linije novih primamljivih mirisa koji bude želju i strast.

Foto: PR