Ovaj lipanj rezervirajte za posjet NP Brijunima, evo i zašto

"Boje mora" – lipanj na Brijunima uz promotivne cijene smještaja, izleta i događanja

by | 8 lipnja, 2021
brijuni

Na popis destinacija koje želite posjetiti svakako stavite i Nacionalni park Brijune, a pogotovo ovog lipnja kada vam nude promotivne cijene smještaja, izleta, događanja i radionica.

Novost je i mobilna aplikacija Brijuni Pocket Guide koja će olakšati snalaženje svima koji žele istraživati otok Veliki Brijun u vlastitom aranžmanu. Preuzimanje aplikacije za stručno vođenje na mobilnom telefonu moguće je nakon kupnje individualne ulaznice. Preporučuje se preuzimanje aplikacije prije dolaska na otok kako biste se unaprijed upoznali s njezinim značajkama.

Prekrasna netaknuta priroda, boje mora i ugođaj Brijuna sada iskusite kroz izlet Veliki Brijun: Izlet na Veliki Brijun u pratnji vodiča može se realizirati od 7. 6. do 10. 6. s polaskom broda iz Fažane u 15:30 po cijeni od 100,00 kn za odrasle i 70,00 kn za djecu od sedam do 18 godina. Povratak broda s Brijuna je svakoga dana prema plovidbenom redu.

Za najbolji odmor smjestite se u Hotelu Istra jer tamo traje promotivna cijena: noćenje s doručkom od 5. 6. do 15. 6. 2021. u dvokrevetnoj sobi s pogledom na park stranu od 850,00 kn po sobi.

Ovdje također možete uživati u aktivnostima na otvorenom i na moru idealne za obiteljsko druženje: SUP, Kajak, snorkeling, pješačenje, biciklizam.

“Boje mora” – događanja i radionice u lipnju u NP Brijuni

More nas spaja, more nas hrani, more nam oplakuje obale, more je dio nas, obilježava naš svakodnevni život, izvor je radosti… more ima 1000 boja. Posjetite radionice i maksimalno iskoristite vrijeme provedeno na Brijunima:

• Fažanski gušti i delicije od 7. 6. do 13. 6. 2021. – uživajte u maštovitim menijima fažanskih ugostitelja
• Eko Fažana, 8. 6. 2021. u 18:00 , terasa MMC Fažana – edukativno-kreativne radionice na temu “U moru problema”
• Riva pod zvijezdama, 12. 6. 2021. u 20:00 – acoustic, pop, evergreen glazba na fažanskoj rivi

Brijuni su prepuni prekrasnih stazabiciklističkih, pješačkih, podvodnih. Zaljubljenicima u prirodu i zdrav način života svakako se preporučuje obilazak ovih brijunskih staza.

 

 

Izvor i foto: Instagram, np-brijuni.hr