Ovaj lagani puder obećava hidrataciju, zdravi sjaj i postojanost. Mi ga već obožavamo

by | 8 rujna, 2020

Svake sezone Chanelova linija Les Beiges proširuje se kako bi prigrlila divnu vanjsku prirodu tijekom cijele godine. Ove godine, stigla je podloga za ten zdravog sjaja za hidraciju i postojanost, nova podloga koja savršeno oponaša osjećaj gole kože s prirodnim, blistavim završnim rezultatom. Tekuća podloga lagana poput povjetarca, stapa se s kožom. Bez viška pigmenata, svakodnevno otkriva smireni ten – onakav za koji se čini da je moguć jedino u vrijeme opuštajućeg odmora. 

S osloncem na stručno znanje Chanel laboratorija za istraživanje make-up formulacija, Les Beiges podloga za ten zdravog sjaja za hidraciju i postojanost ujednačava kožu s prozračnim završnim rezultatom kako bi naglasila njezinu blistavost, a da pritom ostane nenametljiva. Preciznom kombinacijom ultra-finih pigmenata, čimbenika koji odražavaju svjetlost, hidratantnih sredstava i zaštitnog aktivnog sastojka, ona svakodnevno otkriva svjež i odmoran ten s profinjeno satenastim blistavim sjajem. 

Les Beiges podloga za ten zdravog sjaja za hidrataciju i postojanost

VISOKOZAŠTITNA HIDRACIJA

Za postizanje te idealne, svježe i blistave kože nakon odmora, Les Beiges podloga za ten zdravog sjaja za hidrataciju i postojanost kombinira hidratantna sredstva sa zaštitnim aktivnim sastojkom. Obogaćena glicerinom na biljnoj bazi ona pruža udobnost i hidrataciju tijekom cijelog dana, ali također iz dana u dan. 

Savjet: kombinirajte je s rutinom njege s HYDRA BEAUTY Micro Sérum i HYDRA BEAUTY Crème kako biste trenutačno pojačali blistavost kože (+ 34 % *), ujednačenost tona (+ 106 % *) i obasjanost kože (+ 31 % *) do osam sati*.

Za očuvanje ljepote kože, Les Beiges podloga za ten zdravog sjaja za hidraciju i postojanost sadrži ekstrakt kalanhoe, biljke s Madagaskara poznate po svojoj sposobnosti klimatskog prilagođavanja. Stvoren u Chanel Istraživanjima, ovaj aktivni sastojak stvara barijeru protiv onečišćenja i štiti kožu.

* Klinička procjena 21 bjelkinje.

Les Beiges podloga za ten zdravog sjaja za hidrataciju i postojanost

NEPRIMJETNA FORMULA

Les Beiges podloga za ten zdravog sjaja za hidrataciju i postojanost oslobađa svjež i prozračni fluid koja se topi na koži da bi je uljepšao prozirnim završnim rezultatom, bez tragova i pruga. Odabrana biljna ulja koži pružaju blistavost i udobnost. U središtu formule sjedinjeni su pametno dozirani pigmenti za diskretno ujednačavanje tena, duo polimera koji zamagljuju nesavršenosti, brišu pore i popunjavaju borice, kao i reflektirajući puder koji osigurava blistavost kože. Na kraju, puder od silicijevog dioksida stvara nevidljivi film na koži i održava besprijekoran make-up rezultat tijekom 12 sati.

ULTIMATIVNA PROFINJENOST

Les Beiges podloga za ten zdravog sjaja za hidraciju i postojanost  ponosno je predstavljena u četvrtastoj staklenoj bočici, jednostavnoj i elegantnoj. Kao potpis Kuće, lakirana crna kapica s bež vrhom, daje joj legitimno mjesto u liniji Les Beiges. Jednostavno pritisnite pumpicu za oslobađanje točne količine proizvoda. Ponovite za više pokrivanja, bez opasnosti od pretjeranog nanošenja. Zatim je prstima zagladite preko kože, od sredine lica prema van i na vratu. 

Chanel je razvio paletu od 35 nijansi kako bi poboljšao prirodni ton kože žena. Svaka nijansa dolazi u nekoliko podtonova za izbor prilagođen željenoj nijansi tena. “B” nijanse, što označavaju Beige, za ujednačenu kožu s efektom ton preko tona, dok su “BD” nijanse, oznaka za Beige Doré (zlatno bež), za toplije tonove kože sa svijetlim svjetlucanjem, te “BR” nijanse, oznaka za Beige Rosé (ružičasto bež), pružaju svježi ružičasti efekt.

podloga za ten zdravog sjaja za hidrataciju i postojanost

Foto: PR