Ovaj event stvoren je samo za žene i nova prijateljstva

Female Speed Friending odličan je način da pronađete nove prijateljice

by | 2 rujna, 2021
female speed friending

Što kažete na jedno mjesto gdje se okupi puno žena sličnih interesa kako bi se upoznale i razmijenile svoja iskustva, stavove i mišljenja? Slično kao speed date, ali ovog puta ne tražite partnera, već prijateljicu/e.

Ovaj izrazito popularan trend upoznavanja sve je češći, a upravo na takvom eventu možete uskoro sudjelovati u Zagrebu. Female Speed Friending zamišljen je na način da u što manje vremena pokušate međusobno upoznati što više osoba koje bi na temelju interesa, osobnosti i želja odgovarale jedna drugoj.

 

Evo što kažu organizatorice: “Event smo zamislile na način da na jednom mjestu okupimo veći broj cura te ih podijelimo prema interesima u grupe. Svakih pet minuta se izmjenjuju i međusobno upoznaju. Na taj način se u kratko vrijeme može upoznati veći broj žena zajedničkih interesa, s kojima se možda ne bi imali priliku nikada upoznati. Prvi od zajedničkih interesa je zasigurno naš event. Nakon svakog upoznavanja potrebno je dodijeliti ocjenu osobi s kojom ste upravo razgovarale kako bi se na temelju njih uspješno povezale. Nekoliko dana poslije eventa ćete mailom dobiti podatke cura s kojima ste “kliknule” (i one će dobiti vaše) stoga vam samo preostaje da dogovorite druženje.”

Dakle, drage žene i dame, ako ste zainteresirane, rezervirajte 18. 9. 2021. (subota) za sudjelovanje na Female Speed Friending eventu i to u samom centru Zagrebu – Melin Caffe. Valja spomenuti da je ovo već drugi po redu ovakav event, a s obzirom na pozitivne reakcije, uskoro se krenulo i u realiziranje sljedećeg pa zato nikako nemojte propustiti priliku za upoznavanje žena koje su vaše moguće buduće prijateljice. 🙂

Izvor: Instagram

FOTO: ELEVATE/Pexels