Ovaj booster serum s hijaluronskom kiselinom smatra se revolucijom u svijetu kozmetike

by | 26 studenoga, 2021
Booster serum s hijaluronskom kiselinom

Francuska kozmetička kuća NovExpert u Wespa Space prezentirala je novo ruho Booster seruma s hijaluronskom kiselinom te novosti iz linije s 5-omega.  

Na pitanje zašto mijenjati proizvod koji već ima zvjezdani status, iz NovExperta odgovaraju da su željeli iskoristiti sve pozitivne učinke Novexpert hijaluronske kiseline jer novi booster serum sada ima 2x veću količinu hijaluronske kiseline, točnije 3,2 % čiste hijaluronske kiseline nalazi se u samo jednoj bočici, što je ekvivalent 40 injekcija hijalurona:

  • hidriranost
  • učinak popunjavanja
  • smanjivanje bora
  • regeneracija.

Booster serum s hijaluronskom kiselinom

Već poznata vijest je da Novexpert hijaluronska kiselina ima 4 različite veličine čestica, tj. molekularne mase hijaluronske kiseline, ali novost je da Booster sada djeluje dvostruko na bore zahvaljujući puno većoj količini hijaluronske kiseline male molekularne mase. Zašto više čestica manje molekularne mase? Jer je upravo hijaluronska kiselina male molekularne mase odgovorna za smanjenje bora. Zato su iskoristili znanost te kreirali serum koji ima trenutno, ali i dugotrajno djelovanje na bore.

Inovacija: Djelovanje na bore u prvih 5 minuta i trenutno popunjavanje bora. 

Novost: Dugotrajni učinak djelovanja na bore (do 28 dana).

Rezultati učinka na koži:

Nakon samo jednog korištenja: koža je površinski zaglađenija i popunjenija.

Nakon dugotrajnog korištenja: bore su smanjene, koža je zategnutija i čvršća, sinteza našeg vlastitog kolagena i hijalurona povećana je za 31 %.

Booster serum s hijaluronskom kiselinom

Novosti iz linije s 5-omega

Jesu li omega kiseline važne za našu kožu? 

Odgovor je veliko DA! 

Nezdrav način života i starenje organizma dovode do smanjenja količine omega u našoj koži, što pak dovodi do suhe, osjetljive i reaktivne kože sklone dermatitisima (atopija, psorijaza…). Zato su u NovExpertu osmislili jedinstveni tretman za njegu kože koji sadrži SVE omege u samo jednoj tubici:

  • Omega-3 iz ulja Inca Inchi moćan su booster koji obnavlja stanice kože
  • Omega-5 dobivena iz ulja sjemenki nara prepoznata je po svojim antioksidativnim svojstvima
  • Omega-7 nalazi se u ulju pasjeg trna, sadrži jedinstvenu količinu vitamina A, C i E 
  • Omega-6 i omega-9 s hranjivim svojstvima dolaze iz ulja jojobe, marule, suncokreta i sezama.

Jesu li omega kiseline namijenjene isključivo suhoj koži? 

Ne, ova konstatacija ne može biti dalje od istine. One imaju pozitivan učinak na prevenciju starenja, regeneraciju i smirenje kože. Sve beneficije omega-kiselina NovExpert je stopio u dva nova proizvoda iz omega linije.

Bogata krema s omega kiselinama i Extra bogata krema s omega kiselinama, namijenjene dehidriranoj koži, imaju fiziološko i biološko djelovanje na kožu. Hidriraju i štite kožu, djeluju umirujuće, regenerirajuće, anti-age te dubinski njeguju kožu.

Booster serum s hijaluronskom kiselinom

Prodajna mjesta:

Proizvodi brenda NovExpert u Hrvatskoj su dostupni putem tvrtke Ro.Ra. Natura d.o.o. , u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama te u NOVOM Novexpert webshopu.