OVA TRI HOROSKOPSKA ZNAKA očekuje savršena godina

by | 10 ožujka, 2018
FOTO: THINKSTOCK/GULIVER IMAGES

Svake godine zvijezde i planeti konvergiraju sevna poseban način i po kompleksnim karmičkim zakonima.  Nekome donose uživanje i uspjeh, dok druge uče važnim lekcijama – stvarajući komplicirane i izazovne situacije.

Evo koji znakovi Zodijaka mogu očekivati veliki uspjeh u karijeri u 2018. godini…

Ovan

Ovna očekuju dvije uspješne godine za biznis.

Saturn će ostati dvije godine i šest mjeseci u znaku Jarca u 10. kući koja je povezana s nagradama i dostignućima. To znači da će vaša pažnja biti uperena na to što želite postići.

Razumjet ćete da ne treba gubiti vrijeme i čekati na uspjeh, a 2018. i 2019. godine ćete se približiti svojim krajnjim ciljevima.

Budite spremni uspeti se po stepenicama karijere čak i ako vaš ljubavni život malo trpi zbog ovoga.

Strijelac

Saturn se nalazi u vašoj drugoj kući koja je poznata kao mjesto discipline, ali i poklona koje ćete dobiti iz naučenih lekcija.

Počet ćete godinu analizirajući svoj budžet, ali ćete dobiti prednost pronalaženja izvora dodatnog prihoda sa strane.

Ove godine ćete primijeniti praktičniji pristup novcu i imovini.

Naučit ćete nove načine kako bolje iskoristiti svoja sredstva za dodatne prihode, a postoji mogućnost da ćete tako dobiti financijsku slobodu, koristeći ono što već imate.

Ribe

Saturn je upravo napustio vašu 10. kuću slave i počasti, a golemi napredak koji ste napravili u izgradnji svog ugleda u svojoj karijeri sada će se isplatiti.

Možda ćete osjećati da će početak godine biti malo spor, ali u drugom kvartalu ove godine, oko travnja, događaji će se vrlo brzo odvijati.

Fokusirajte se na projekte koji su vam doista važni i ne brinite se oko trivijalnih stvari. Ove godine ljudi će se zanimati za vas i otvorit će vam se mogućnosti za neke nove suradnje.

IZVOR: N1.HR