Ova nova umirujuća krema za lice protiv crvenila pogodna je za kožu sklonu rozaceji

by | 26 siječnja, 2021
krema za rozaceju

Crème Verte Espoir A.R. lagana je i svilenkasta krema koja sprječava i ublažava vidljive znakove rozaceje poboljšavajući kvalitetu kože. Njezina korektivna formula pomaže vidljivo smanjiti proširenost i intenzitet crvenila, istovremeno ublažavajući pojavu kapilara. Pogodna je za trenutačna stanja kože sklone rozaceji.

Prilagođena trenutačnim stanjima kože sklonih rozaceji

Rozaceja, također poznata i kao kuperoza, kronična je kožna bolest. Karakterizira je trajno crvenilo, osobito na ispupčenim dijelovima lica: na obrazima, nosu i čelu. Rezultat je upala kože povezana s poremećajima prokrvljenosti, kao što je pretjerano širenje kapilara lica. Ovo je stanje puno češće nego što se misli i može uzrokovati znatnu psihološku nelagodnost. Iako je znanstvenicima još prilično tajanstvena, pokazalo se da je nekoliko uzroka odgovorno za pojavu rozaceje: genetika, temperaturne promjene, dob, prehrana, ali i stres.

Creme Verte Espoir pojačava svoje “A.R. djelovanje” (protiv crvenila)

Crème Verte Espoir (danas poznatu kao Crème Verte Espoir A.R.) koju su izvorno stvorili osnivači Biologique Recherche, Yvan i Josette Allouche, amblematski je proizvod tvrtke protiv crvenila već više od 15 godina. Smiruje i pomaže smanjiti crvenilo, a istovremeno jača zaštitnu barijeru kože. Na temelju najnovijih znanstvenih dostignuća, Biologique Recherche uspio je preoblikovati ovu klasičnu kremu za još temeljitije djelovanje na probleme povezane s rozacejom. Ova nova kombinacija aktivnih sastojaka, pažljivo odabranih zbog svog specifičnog djelovanja na kožno crvenilo, pomaže u prevenciji i smanjenju vidljivih znakova rozaceje djelujući na reaktivnost kože koja uzrokuje privremeno crvenilo i na pojavu kapilara što izaziva kronične oblike crvenila. Reaktivna epiderma i koža izložena stresu odmah je smirena, bolje se može obraniti a ten ponovo postaje ujednačen.

krema za rozaceju

3 platforme djelovanja 

Vaskularna / krvožilna platforma
• Glukozid protiv crvenila: molekula koja kontrolira prolazno ili ustaljeno crvenilo, inhibirajući aktivnost receptora osjetljivosti na stres uzrokovan hranom ili toplinom te potičući krvožilnu otpornost.
• Kompleks na bazi cvjetova arnike, Salomonovog pečata i šišarki čempresa: sa stimulirajućim, vazokonstriktivnim i drenirajućim svojstvima.
• Ekstrakt bobica šisandre narančastih cvjetova: ograničava stvaranje novih krvnih žila i smanjuje krvožilne upale.

Zaštitna platforma
• Ester riže: s protuupalnim i antioksidativnim svojstvima.
• Šećer koji štiti kožu: štiti i biostimulira prirodnu obranu kože.
• Ekstrakt lista bijelog čaja: za obnavljanje sjaja i vitalnosti kože ograničavanjem pojave crvenila, koje se javlja osobito kao posljedica štetnih utjecaja iz okoliša. Ekstrakt bijelog čaja također ima antioksidativna i protuupalna svojstva.

Platforma obnavljanja lipida
• Biljni lamelni fosfolipidi: djeluju poput istinske “druge kože” i pomažu u obnavljanju kožne barijere. Posjeduju svojstva obnavljanja lipida, hidratacije, zaštite i restrukturiranja.

Prednosti
Nanesena na očišćenu kožu ujutro i / ili navečer, Crème Verte Espoir A.R. koži pruža višestruke prednosti:
• Ublažava pojavu kapilara
• Smanjuje proširenost i intenzitet crvenila
• Štiti kožu od vanjskih štetnih utjecaja i ograničava upalne reakcije
• Jača epidermu
• Poboljšava kvalitetu kože
• Smiruje i donosi ugodnost

Foto: Prostock-Studio/Getty Images via Guliver, PR