Ova mirisna, voćna kolekcija pravi je vjesnik toplih, proljetnih dana

by | 9 veljače, 2021
loccitane

Topli, sunčani, dugi i veseli dani trenutno su broj jedan na našoj listi želja.

Nakon hladne i duge zime te mnogih dana provedenih u izolaciji i toplini svoja četiri zida, jedva čekamo udahnuti svjež zrak i upiti svaku zraku okrjepljujućeg sunca. A što je bolji nagovještaj sunčevih zraka koje nas grle toplinom i obasjavaju srećom od pupoljaka stabla trešnjina cvijeta?

Stablo trešnje u cvatu, koje otvara put svojim slatkim plodovima, pravi je vjesnik početka toplih, sunčanih dana. Upravo notama tih slatkih plodova, nježno zaokruženih energizirajućim aromama citrusa, prožeta je nova L’Occitaneova kolekcija Trešnjin cvijet – Voćna infuzija. Taj neodoljivi miris donosi čar provansalske druželjubivosti i velikodušnosti. Cvjetno-voćne note, isprepletene citrusnom aromom podsjećaju na osvježavajuću vodu obogaćenu cvijećem i voćem. Svaki proizvod nove kolekcije u sebi sadrži vodicu trešnjina cvijeta i ekstrakt trešnje iz Luberona… i donosi osmijeh na licu!

loccitane
Neodoljivo prepoznatljiva L’Occitane kolekcija Trešnjin cvijet i njezino ovogodišnje limitirano mirisno ruho donosi četiri proizvoda u različitim veličinama – gel za tuširanje u putnoj, regularnoj i maksi veličini, mlijeko za tijelo u putnoj i regularnoj veličini, kremu za ruke u gramaži idealnoj za svaku torbicu – malu ili veliku te neodoljivu toaletnu vodicu u klasičnom izgledu, kao i u roll-on obliku koji nudi mirisne dodire kad god i gdje god to poželite.

loccitane

Nježna mirisna kolekcija u L’Occitane trgovine stigla je u idealno vrijeme – u tjednu Valentinova, baš zato što predstavlja idealan poklon. Savršen dar bit će za sve žene koje vole L’Occitaneove prepoznatljive prirodne cvjetne mirise, obavijene raznobojnim citrusnim, zelenim ili voćnim dodacima.
Idealne poklone, promotivne setove, kao i dodatne informacije o novoj kolekciji Trešnjin cvijet – Voćna infuzija, pronađite na www.loccitane.hr ili na službenim društvenim mrežama – Facebooku i Instagramu.

Foto: PR