Ova linija proizvoda obećava obnavljanje kose nakon ljetovanja – potpuno bez silikona

by | 18 kolovoza, 2021
šampon bez silikona

Mnogi gotovo tijekom cijele godine jedva čekaju ljeto i godišnji odmor koji donose uživanje u suncu, zvuku mora, soli u kosi i novim uspomenama. Osjećaj potpune relaksacije i odmaka od svakodnevnog stresnog života može nam pomoći napuniti baterije i poboljšati raspoloženje. Ali vruće sunce, suhi zrak i morska sol često znaju učiniti našu kosu suhom i ispucalom, što uvijek iznova vodi do potrage za idealnom dubinskom obnovom i hranjivom njegom nakon odmora.

Nova, još prirodnija kolekcija za intenzivno obnavljanje kose 

L’Occitane je ove godine relansirao kolekciju za Intenzivno obnavljanje kose, čiji proizvodi sada u sebi sadrže još prirodnije formule, potpuno bez silikona, koje još učinkovitije djeluju na suhu i oštećenu kosu. Tajna je u moćnim prirodnim aktivnim sastojcima, poput koktela pet eteričnih ulja, zbog čega i sama kolekcija nosi naziv Aromakologija. Kolekcija sadrži sve korake za potpunu rutinu obnavljanja: šampon, balzam, masku i maglicu za kosu. 

šampon bez silikona

L’Occitane je brend iznimno poznat po svojoj predanosti prirodi te slijedeći svoja stroga načela za brigu o planetu, uvijek traži nove načine za kreiranje prirodnih proizvoda koje mnogi toliko obožavaju. Posebnost L’Occitanea je što iz mjeseca u mjesec svojim kupcima može ponuditi inovacije koje zagovaraju smanjenu potrošnju plastike i mijenjanje sastojaka u formulama koji potencijalno mogu biti štetni na okoliš – ali pritom nikad ne pristaje na kompromise po pitanju mirisa, tekstura i učinkovitosti! 

Ranije ove godine, L’Occitane je lansirao krute šampone tijekom čije se proizvodnje koristi znatno manja količina vode, a koji dolaze bez ambalaže, čime se smanjuje nepotrebna plastika. Osim toga, ponudio je i nova EKO ponovna punjenja za kosu koja čine osjetnu razliku u smanjenju onečišćenja našeg planeta plastikom. Vjerujte snazi prirode, očuvajte njezina blaga i pružite svojoj kosi nježnost kakvu zaslužuje.

Više o L’Occitane načelima, kao i o svim novitetima, potražite na www.loccitane.hr ili na društvenim mrežama – Instagramu i Facebooku.