Ova Biologique Recherche obnavljajuća krema ublažava tragove akni

by | 30 ožujka, 2021
krema za akne

Crème Iso-Placenta potiče staničnu obnovu čime pomože oporavku epiderme oštećene aknama. Koži osigurava sve hranjive sastojke i čimbenike rasta koji su joj potrebni, oponašajući svojstva ljudske placente. Nastala iz mikrobne biotehnologije, biomimetička placenta Biologique Recherche na taj će način djelovati biomimetikom. Placenta je jedinstveni organ razmjene, neophodna je za rast fetusa. Tijekom trudnoće embriju osigurava sve hranjive sastojke potrebne za razvoj. Biologique Recherche je našao inspiraciju u izvanrednim biološkim svojstvima placente za razvoj jedinstvene kreme koja omogućuje aktiviranje stanične obnove, čime korigira tragove koje su ostavile akne.

Crème Iso-Placenta s pojačanim djelovanjem na trenutna stanja kože© s tragovima akni

U potrazi za stalnim poboljšanjem, Biologique Recherche je poboljšao učinkovitost svoje poznate Crème Placente, izvorno stvorene za sveobuhvatno djelovanje na nesavršenosti kože. Sada pod nazivom Crème Iso-Placenta, ovaj proizvod za njegu sadrži novu kombinaciju aktivnih sastojaka koja pruža još bolje rezultate na Trenutnim stanjima kože© s tragovima od akni.

Koža može pretrpjeti brojna štetna djelovanja i traume što ostavlja tragove, ponekad s udubljenjima ili ispupčenjima. Među tim štetnim utjecajima, akne su kronična upalna bolest koja može izazvati trajne ožiljke i biti izvor mnogih inhibicija. Ovisno o pretrpljenoj traumi, koži će trebati vrlo dugo vremena dok se potpuno ne obnovi. Određeni tipovi kože brzo zarastaju, a drugi sporije. Biologique Recherche razvio je Crème Iso-Placenta na temelju jedinstvene kombinacije aktivnih sastojaka koji zajedno djeluju na ubrzavanju procesa obnavljanja kože.

Biologique Recherche - Crème Iso-Placenta

Dvije platforme djelovanja

Obnavljajuća platforma

– Biomimetički aktivni sastojak placente posjeduje iste čimbenike rasta kao i ljudska placenta, kako bi potaknuo funkcioniranje i dobrobit kože. Obnavlja je i potiče zacjeljivanje. Potiče fibroblaste, povećavajući time sintezu elastina i kolagena, ključnih proteina za održavanje mehaničkih svojstava kože. Koži se vraća gipkost i elastičnost, dok je mikroreljef kože zaglađen.

– Koncentrirani ekstrakt ulja marakuje potiče zacjeljivanje i djeluje smirujuće. Aktivira sintezu elastina i kolagena za obnavljanje, restrukturiranje i preoblikovanje kože.

– Ekstrakt centele za poticanje sinteze kolagena. Posjeduje ljekovita, smirujuća i regenerativna svojstva.

– Vitamin B3 potiče staničnu obnovu za ublažavanje znakova starenja kože.

Uz to, ima uravnotežujuće djelovanje na epidermalnu barijeru: smanjuje transepidermalni gubitak vode i povećava razinu hidracije u rožnatom sloju.

Revitalizirajuća platforma

– Ekstrakt kvasca, pomoći će u detoksikaciji stanica kako bi se poboljšao sjaj i transparentnost tena. Njegovo antioksidativno djelovanje također štiti kožu od slobodnih radikala.

– Za Biologique Recherche ekskluzivni biljni kompleks sa svojstvima toniziranja, detoksikacije i pročišćavanja.

– Vitamin C, stabilizirani snažni antioksidans potiče sintezu kolagena i štiti stanice od oštećenja uzrokovanih slobodnim radikalima. Ublažava proizvodnju melanina kako bi se spriječile i smanjile hiperpigmentacijske mrlje.

Prednosti

Nanesena na očišćenu kožu ujutro i / ili navečer, Crème Iso-Placenta pruža joj višestruke prednosti:

  • Smanjuje tragove akni
  • Zaglađuje mikroreljef kože
  • Smanjuje crvenilo uzrokovano aknama
  • Zaglađuje teksturu kože
  • Popravlja, obnavlja i revitalizira kožu
  • Ujednačava i posvjetljuje ten

Foto: Lisa Vlasenko / iStock / Getty Images Plus via Getty Images, PR