Otkrivamo pobjednicu regionalnog beauty projekta Rox Beauty Battle

by | 20 lipnja, 2022

Početkom svibnja, regionalni beauty projekt okupio je 16 influencerica iz Hrvatske, Slovenije, Srbije i Bosne i Hercegovine sa zadatkom da na društvenim mrežama svojim promocijskim vještinama te influencerskim talentom i znanjem zaokupe što više svojih pratitelja i prezentiraju im novitete u beauty industriji koje na tržište regije donosi ROX Beauty.

Nakon mjesec dana natjecanja, šest plasiranih finalistica iz Hrvatske i Srbije otputovalo je u srce prekrasnog Bokokotarskog zaljeva u Crnoj Gori gdje je održano veliko finale uz voditeljicu programa Mirnu Maras.

Prirodne ljepote zaljeva djevojke su imale priliku obići brodom, a najviše ih je oduševio otočić s kapelicom Gospe od Škrpjela, gdje prema običaju i legendi mladenke ostavljaju svoje vjenčane bukete.

Rox Beauty Battle

Nakon obilaska znamenitosti predivnog zaljeva, djevojke su se prepustile blagodatima Health & Wellbeing centra VRMAC u sklopu hotela Blue Kotor Bay u kojemu su bile smještene.

Svaku djevojku u centru VRMAC dočekao je posebno kreiran beauty  tretman, a svoju beauty rutinu djevojke su nastavile uz ROX Beauty proizvode SmoothSkin IPL, NuFace uređaje za lice, i PMD uređaje za čišćenje te mikrodermoabraziju lica i tijela.

Svečanu završnu večeru ovog druženja te cijelog ROX Beauty Battle projekta djevojke su započele aperitivom na Rooftop baru hotela te nastavile u restoranu uz prepričavanje dojmova i glazbu, ali i s dozom uzbuđenja zbog iščekivanja finalnih rezultata i proglašenje pobjednice. 

Prema pomno obrađenim rezultatima koje je proveo organizator, pobjedu u ROX Beauty Battleu 2022 zaslužila je Kristina Grabež iz Srbije!

Kristina ujedno postaje i ekskluzivna ambasadorica brenda te zaštitno lice ROX Beauty Battlea za 2022. godinu. 

Drugoplasirana Nera Nikolić iz Hrvatske osvaja put za dvoje na jednu od svjetskih destinacija.

Rox Beauty Battle

Pet tjedana natjecanja doista je brzo prošlo, a ako niste stigli sve popratiti, na ROX Beauty Instagram profilu možete pregledati sav sjajan sadržaj koji su djevojke kreirale.

Jednako tako sve sjajne beauty uređaje pronađite na webshopu www.roxbeuty.com ili ROX Beauty premium storeu u Ilici 54, u Zagrebu.

Foto: PR