Otkrili smo online shop s poznatim brendovima i genijalnim popustima do 80 posto! Nemojte propustiti isprobati ga

by | 27 travnja, 2020

Bilo da se radi o odjeći za vas, vašu djecu ili vašeg partnera, pronašli smo vašu startnu shopping destinaciju gdje se popusti kreću do čak 80 posto. Zbog genijalnih ponuda, zajednica je zatvorena te u nju možete ući samo s kodom. No ne brinite se, imamo ga!

G-star hlače na popustu od 94 posto, Vero moda kupaći kostimi za 50-ak kuna, genijalni kombinezoni sniženi sa 1.000 na 200 kn, brendovi kao što su Reebok, Liu Jo, Comma, Benetton… Lista artikala na nevjerojatnim popustima kreće se u milijunskim primjercima. Zasigurno jedan od glavnih razloga zašto je ova stranica jedna od čuvanijih tajni među modnim zaljubljenicima, ali ponajprije zato što vam je potreban poziv i kôd da biste uopće mogli postati članove ove zajednice!

Također ne odmaže ni to što je pozivnica malo, a članstvo je ograničeno, tako da su se kôdovi grčevito čuvali za bliske prijatelje i shopping koleg(ic)e. No sada smo za vas uspjeli doći do kôda za ulaz koji možete pronaći ovdje zajedno s 20 probranih komada koje su kolegice odabrale. Kôd je pridružen s imenom stranice.

Foto: PR