Otkrijte više od 30 online adresa gdje možete obaviti kupovinu namirnica

by | 8 travnja, 2020

Trenutačno kruže mnoge mjere kako se najbolje zbrinuti za sebe i druge, a među njima je minimizirati odlazak u gužve i dućane. 

Kako bi to napravili a u isto vrijeme doprinosili razvoju naše ekonomije, odabrali smo za vas neke domaće platforme koje nude online dostave dok u isto vrijeme u asortimanu, između ostalog, nude i proizvode hrvatskih OPG-ova i domaće proizvode! Listu ćemo puniti kako naiđemo na nove adrese, stoga je redovite pregledavajte!

GARDEN

S više od 10 godina iskustva, Garden je mnogima i sinonim za dostavu organskih namirnica. Gardenov tim se sastoji od eksperata na temu organske proizvodnje, s jednom misijom: donijeti na svaki hrvatski stol eko proizvode najviše kvalitete po cijenama pristupačnim svima! “Naši eko proizvodi posjeduju ekološki certifikat koji jamči organsko podrijetlo, uključujući i naše vlastite Garden i Superhrana robne marke u kojima se može naći jednako visoku kvalitetu po najnižim cijenama u Hrvatskoj”, kažu na stranici.

garden.hr

GREENCAJG, ZAGREB

Sad kad je u sezoni prehlada i gripa bitno zdravo se hraniti i raditi na imunitet, Greencajg je super izvor EKO i zdrave hrane koji želi podržati sve one koji su rekli NE pesticidima, GMO-u, umjetnim gnojivima, te uopće hrani koja je izvor opasnosti za zdravlje. Proizvodi koje možete naći plod su suradnje domaćih certificiranih OPG-ova koji uzgajaju organske i zdrave proizvode, a kod njih ćete naći velik izbor za dnevne potrebe povrća, voća, žitarica, ulja, kozmetike, te ostalog što se može proizvesti na prirodan i zdrav način. Sam dućan zdrave i domaće eko hrane, smješten je u Heinzelovoj 4, u blizini Kvaternikova trga

www.greencajg.hr

PRIRODA I DRUŠTVO, CIJELA HRVATSKA

Priroda i društvo  je biotrgovina u kojoj se mogu kupiti certificirani bioproizvodi, ili bolje rečeno proizvodi s certifikatom organskoga uzgoja i organske proizvodnje, tj. ekološka hrana, bezglutenski proizvodi, prirodni dodatci prehrani, proizvodi za njegu lica i tijela, kruh i pecivo, proizvodi za održavanje kućanstva te literatura koja služi za motiviranje na pozitivne promjene. U svojoj biotrgovini drže veliku paletu vrhunskih ekoloških proizvoda renomiranih europskih i domaćih proizvođača. U ponudi imaju i sezonsko voće i povrće hrvatskih OPG-ova s biocertifikatom. Odlično!

prirodaidrustvo.hr

VOCARNA.HR, ZAGREB

Ova kompanija stječe vjerne kupce već osam godina te je postala jedan od omiljenih adresa ljubitelja svježeg voća i povrća. Surađuju s domaćim proizvođačima iz cijele Hrvatske te ju upotpunjuju paletom robe iz EU.

vocarna.hr

Ostatak online adresa možete pogledati na grazia.hr

Foto: Unsplash