Otkrijte novi domaći webshop s proizvodima ekskluzivne dermokozmetike i make-upa

by | 2 travnja, 2020

Bagatin Medical Beauty webshop nova je destinacija za online kupnju! Dostupni su tako postali brojni ekskluzivni proizvodi dermokozmetike i make-upa kojima vjeruju stručnjaci. Osim mogućnosti kupnje, čekaju vas i korisni savjeti o proizvodima i uslugama, a sve u cilju vašeg zdravlja i ljepote vaše kože.

Najbolji brendovi dermokozmetike
Samo najbolji brendovi dermokozmetike te make-upa koji nisu dostupni u drogerijama ili parfumerijama čine široku paletu proizvoda na Bagatin Medical Beauty webshopu. Odabrani proizvodi svojim sastojcima, osim što njeguju kožu, rješavaju i reduciraju različite problematike poput akni, rozaceje, dehidracije kože, pigmentnih promjena te usporavaju starenje.

Uz proizvode, webshop odlikuje moderan dizajn, dobro korisničko iskustvo i jednostavno sučelje. Ideja otvaranja webshopa došla je od strane klijenata i pacijenata. Naime, uz tretmane uvijek savjetuju i Reviderm njegu koja se može koristiti kod kuće, a kojima vjerujemo sve ove godine. Stoga su odlučili selektirati profesionalne proizvode koji su teže dostupni na tržištu te ih ponuditi svima.

Besplatne online konzultacije
Pravilna njega znači poznavanje svoje kože te potom odabir ispravne njege. Kupci mogu biti sigurni u dobar odabir proizvoda uz stručno savjetovanje tima Poliklinike Bagatin koji su dostupni telefonski, webchatom i putem besplatnih online konzultacija. Zanima li vas koji je proizvod idealan za vašu kožu, kako ga pravilno koristiti ili kako njegovati svoj tip kože, Reviderm ekspert dat će vam sve potrebne odgovore i provesti vas kroz online kupnju. Korisni savjeti liječnika i kozmetologa dostupni su i u obliku blogova, videozapisa rutina i pravilnog korištenja preparata te nanošenja make-upa – sve kako biste bili sigurni da ste našli upravo ono što je vašoj koži potrebno.

Jednostavnost kupovine
Iako vrlo jednostavan, Webshop Bagatin Medical Beauty nije samo prodajni katalog proizvoda već potpuno sučelje s izborom onoga što vam treba, odnosno nastavak usluge koju pružaju u svojim Poliklinikama. Pregledom proizvoda, organiziranih prema kategorijama njege, pronaći ćete informacije o proizvodu, sastojcima i načinu korištenja, a sama kupnja odvija se u tek nekoliko klikova. Prednosti kupnje na Bagatin Medical Beauty webshopu su jednostavnost, brzina, dostupnost svih informacija te zagarantirana kvaliteta u izvrsnim pakiranjima. U kratkom roku vaš omiljen proizvod bit će dostupan na vašoj kućnoj adresi.

Koji su brendovi dostupni?
Prodaja započinje s brendovima s kojima već godinama rade i kojima vjeruju, ali neće stati samo na njima – u njihovu će se ponudu postupno uvoditi i novi brendovi čija je kvaliteta dokazana, a tradicija dugogodišnja. Zastupljeni segmenti tako se trenutno odnose na dermokozmetiku s naglaskom na Reviderm i Mesoestetic proizvode te Reviderm Skin Jewels make-up liniju, a s vremenom će se ponuda širiti i na druge beauty i lifestyle segmente.

Sve novosti vezane uz proizvode bit će popraćene na Bagatin Medical Beauty društvenim mrežama, a svi oni koji se pretplate na newsletter popis imat će mogućnost prvi saznati informacije te ostvariti dodatne pogodnosti.

Posjetite webshop bagatinmedicalbeauty.hr i već danas uživajte u kupnji!