Otkrijte koje vas teme čekaju u novom broju “Ljepote&zdravlja”

by | 30 rujna, 2022
ljepota&zdravlje

S prvim danima jeseni, svi se mi prirodno želimo umiriti i svoje trenutke odmora provoditi ušuškani, u svome domu. 

Za upravo ovakve trenutke poželjeli smo vam pripremiti društvo – štivo koje će vas opustiti, zabaviti, a možda vas i naučiti nešto novo te vas inspirirati. U listopadskom broju čekaju vas tako teme iz dobro poznatih kategorija ljepote, mode, stila života, wellnessa, a tu je i Natural style, vodič za život u skladu s prirodom. Uživajte u listopadskom broju Ljepote&zdravlja polako, stranicu po stranicu, i priuštite si istinske trenutke uživanja.

A evo i nekoliko tema koje izdvajamo iz novog broja Ljepote&zdravlja

#1 Promjene koje vode naprijed

Iako nam promjene često teško padaju, one su, u isto vrijeme, i neminovnost i šansa za rast. Otkrijte na koji su način uspješne žene, naše sugovornice, postigle da promjene rade u njihovu korist.

#2 Make-up trendovi jesen-zima 22./23.

Od brončanih nijansi do smjelih grafičkih linija na kapcima: zamolili smo četiri naše poznate vizažistice da izdvoje nove stilove šminkanja koji su lako primjenjivi, a tako dobro izgledaju. Bonus: Dobili smo i upute “korak po korak”!

Foto: Joanna Paciorek

#3 Sloboda kao imperativ sezone

Ispraćene posljednjim zrakama ljetnog sunca, Helen i Ivana povele su nas u modnu šetnju – ravno u ranu jesen! Ove dvije djevojke otkrivaju koji su to komadi koji će učiniti da produžimo ljetni osjećaj slobode i nesputanosti (i u sezoni koja podrazumijeva striktnija modna pravila, za neke od nas čak i dress code)…

Foto: Mirko Tabašević

#4 Život udvoje

Veza može biti oaza u nesigurnim vremenima, ali njezino njegovanje zahtijeva pažnju, zahvalnost, iskrenost, ranjivost, komunikaciju, empatiju… Donosimo vodič za ove važne aspekte intimnosti…

#5 Život kao avantura

Život u kojem se hrabro suočavamo s našim strahovima, u kojem ne znamo što nas očekuje sutra, no unatoč tome svaki novi dan očekujemo s uzbuđenjem i zahvalnošću, čini se mnogima kao nestabilan život gdje puno toga može krenuti po zlu. Neki od nas potencijalnu opasnost neće promatrati kao prepreku, već kao izazov i priliku da dokažu sami sebi da umjesto straha biraju slobodu… Upoznali smo prave avanturiste, one koji se ne boje izaći iz zone komfora i otkriti neke druge, daleke krajeve, zemlje, u kojima će, prije svega, upoznati sebe. Saznali smo i što o sklonosti k avanturizmu kaže psihologinja Andrea Gerčar.

#Plus Natural style – vodič za život u skladu s prirodom

Terapije koje će vas iscijeliti na fizičkom i mentalnom planu; 8 jednostavnih anti-age strategija za vaše tijelo; Promijenite priču i steknite više samopouzdanja; Vaša spavaća soba – neka bude zen.

Foto: olegbreslavtsev/iStock via Getty