Otkrijte čaroban wellness park u Međimurju i odmorite dušu

Odmorite dušu u predivnom Arcadia wellness parku u Međimurju

by | 11 lipnja, 2021
arcadia wellness park, odmor

Ako žudite za odmorom u osami, spokojem, mirom i tišinom Arcadia wellness park je rješenje za vas. U osami Međimurja, u briježnom dijelu, među zelenilom i prirodom, ovaj park nudi wellness boravke sa sadržajima za odmor i opuštanje kroz rekreaciju, kreaciju i edukaciju.

“Arcadia” (izvorno pojam iz grčke tradicije) simbolizira mjesto sklada čovjeka i prirode. Kako biste se u takvom okružju mogli potpuno opustiti, tijekom svog boravka vi ste jedini gosti. To Arcadiju čini jedinstvenim mjestom za odmor i relaksaciju. Užitak je zajamčen, na vama je samo da se opustite onog trenutka kada stignete na ovo mjesto. Domaćini će vas uvijek dočekati nasmijani i raširenih ruku, što uvelike poboljšava cjelokupan dojam boravka u ovom parku, a iz ovog mjesta sigurno ćete otići mirniji, a upravo to je i svrha – postizanje unutarnjeg mira i ravnoteže.

Wellness sadržaji podrazumijevaju vrhunsku medicinsku masažu, finsku saunu sa saunskim bazenom, jacuzzi, slanu sobu te glazbenu terapiju.

arcadia

Rekreativne aktivnosti možete ispuniti šetnjom obližnjim šumskim šetnicama i trim-stazama, boćanjem na uređenom igralištu, badmintonom, vožnjom biciklima do mlina na rijeci Muri i drugim oblicima lagane i opuštajuće rekreacije.

arcadia

Kreativni sadržaji zastupljeni su crtanjem na štafelaju, modeliranjem u glini te mogućnošću osmišljavanja originalnih kreativnih aktivnosti, ovisno o osobnim sklonostima.

arcadia

Edukativnu znatiželju ispunit ćete obilaskom terapijske Filozofske šetnice – Atenske škole. Ona će vas na vrlo promišljen način uvesti u zanimljiv misaoni svijet antičke Grčke i Rima, potičući u vama prirođenu potrebu za dubljim promišljanjem i preispitivanjem samoga sebe.

arcadia

 

Izvor i foto: Arcadia wellness park