Osvojite omega-3 kiseline koje štite vaše srce i krvne žile

by | 25 rujna, 2019

Prije više od 40 godina otkriven je blagotvorni učinak omega-3 masnih kiselina na ljudski organizam, što je kasnije potvrđeno i brojnim istraživanjima. Omega-3 kiseline, posebno DHA i EPA, imaju mnoge korisne učinke. Dobre su za srce, mozak, oči te pomažu u pravilnom razvoju djece.*

Prirodan način za unos dovoljne količine omega-3 u organizam je svakodnevno konzumiranje masne ribe i to u većim količinama. Međutim, u Hrvatskoj većina ljudi to ne čini. Jeste li znali da Hrvati jedu gotovo 15 % manje ribe od prosječnog građanina Europske Unije? To znači 2,5 puta manje od, primjerice, Norvežana! Ako ste među onima koji ne konzumiraju dovoljno masne ribe, dovoljne količine omega-3 masnih kiselina možete osigurati uzimanjem dodataka prehrani s omega-3.

OmegaMarine FORTE+ – dvije kapsule dnevno za zdravlje i fizičku izdržljivost
OmegaMarine FORTE+ Natural Pharmaceuticalsa, prvi je svjetski dodatak prehrani na bazi svježeg norveškog lososovog ulja – Xalar. Visoka kvaliteta i prirodna izvornost ovih omega-3 kapsula, obogaćenih vitaminom D, potvrđena je Omega Veritas međunarodnim certifikatom izvornosti.

Svježina je ključan faktor visoke kvalitete omega-3
Norveška ima dugu tradiciju u proizvodnji omega-3 izuzetno visokih standarda. Za proizvodnju OmegaMarine FORTE+, tvrtka Natural Pharmaceuticals odabire sirovinu lososa koji živi uz norvešku obalu. Losos izvađen iz mora odmah se doprema u tvornicu gdje se iz njega uzima svježe ulje, a proces od ulova do svježeg ulja traje manje od 75 minuta.

Osvojite OmegaMarine FORTE+
Više o proizvodu OmegaMarine FORTE+ možete pronaći na adresi www.omegamarine.hr, a povodom Svjetskog dana srca koji se obilježava 29. rujna, u suradnji s Natural Pharmaceuticals, jednog čitatelja nagrađujemo pakiranjem od 360 kapsula OmegaMarine FORTE+, dovoljnim za šest mjeseci. Ono što trebate učiniti jest ostaviti komentar ispod ovog članka (isključivo na portalu Ljepota&zdravlje), i reći nam zašto vam je potreban OmegaMarine FORTE+. Igramo se do 29. rujna, kada ćemo proglasiti dobitnika ili dobitnicu. Sretno!

NAGRADNA IGRA JE ZAVRŠENA! 

Dobitnica je Željka, sa sljedećim komentarom:

Zeljka
[email protected]
78.3.140.207
Koristim omega 3-6-9 kao dodatak prehrani člana obitelji koji boluje od tumora (i ujedno je imala povišen kolesterol). Nakon nekog vremena korištenja, razina kolesterola se smanjila, a apetit povećao. EPA pomaže kod suzbijanja neželjenoga gubitka tjelesne mase, koji ide uz malignu bolest. Rado bismo probali ovaj brend, jer se stvarno čini super i kvalitetan, a to je ono što nam treba.