Osvojite novu genijalnu AvonTrue Lash Genius maskaru!

by | 3 kolovoza, 2019

Što očekujete od svoje maskare? Volumen, dugotrajnost, razdvajanje? A što je s podizanjem trepavica i bojom? Upravo smo dobili maskaru koja zadovoljava baš sve kriterije! Upoznajte AvonTrue 5in1 Lash Genius!

Jedan od najvažnijih beauty alata svih žena definitivno je maskara. Naglasiti oči, učiniti ih izražajnima i sjajnima imperativ je naše beauty rutine i nešto što iz dana u dan želimo postići. U tom je naumu osnovni alat dobra maskara, od koje se očekuje uistinu mnogo. Srećom, stigla je AvonTrue Lash Genius maskara – inteligentno dizajnirana maskara koja donosi baš sve beneficije koje smo uvijek tražile: volumen, duljinu, razdvajanje, podizanje i intenzivnu crnu boju!

AvonTrue Lash Genius maskara trenutno pruža vrhunski izgled trepavicama dodavanjem bogatog, impresivnog volumena, pune dužine i razdvajanja trepavica. Quick Glide Gel formula maskare prožeta je crnim pigmentima koji su istovremeno i jaki i lagani. Visokotehnološka Smart Control četkica s kratkim vlaknima brzo nanosi formulu na trepavice, od korijena do vrha i u kutovima oka, pružajući ono najvažnije – dramatičan volumen i boju!

Osvojite AvonTrue Lash Genius maskaru!
Lash Genius maskara može biti vaša! Na e-mail [email protected] do 15. kolovoza pošaljite prijavu: 10 odabranih sretnih dobitnica na svoju će adresu dobiti AvonTrue Lash Genius maskaru na poklon kako bi je recenzirale i podijelile svoja iskustva! Najbolje recenzije objavit ćemo na portalu ljepota&zdravlje.hr! Jedinstvena prilika da na trenutak i vi postanete influencer! Sretno!