OSOBU U OVOM HOROSKOPSKOM znaku nemojte nikada prevariti

by | 15 ožujka, 2018
FOTO: THINKSTOCK/GULIVER IMAGES

Oni imaju prekrasan intenzitet, što objašnjava zašto ih u jednom trenutku volimo, a u sljedećem ih možemo mrziti.

Postoje mnoge stvari koje treba znati o Škorpionu, pogotovo ako ste u vezi s njim.

Ovdje su neke od njihovih posebnih osobina.

1. Partneri na stalnom testiranju

Vrlo pažljivo odabiru kome će dati svoje srce. Najveći strah im je da će biti izdani jednom kada otvore svoje srce.

To je razlog zašto oni stalno testiraju svoje partnere, Škorpion želi biti siguran da ga je njegov partner dostojan. Kada izabere voljenu osobu, to je ozbiljna odluka, on planira ostati s partnerom i voljeti ga sve dok ih smrt ne rastavi.

2. Puni su intenziteta

Škorpion uživa u druženju, ali ne voli površne razgovore. Kada se osjeća dobro, angažiran je i raspoložen, pokazuje svoj sjajan smisao za humor, a može biti i sâm život zabave.

Ne pitajte Škorpiona što misli o nečemu osim ako niste spremni za vrlo izravan, a ponekad i netaktičan odgovor.

3. Zabavni su

Škorpioni imaju oštar smisao za humor, koji može biti nekima uvredljiv, ali smiješan drugima. Ako ste osjetljivi, to vas može šokirati ili povrijediti vaše osjećaje.

4. Nevjerojatno su snalažljivi i nikad ne odustaju

Ne postoji znak u zodijaku koji je snalažljiviji od Škorpiona. Oni su uporni i prihvatit će svaki izazov, nikada ne odustajući sve dok ne postignu svoj cilj.

5. Možete im mirno povjeriti svoje tajne

Po prirodi, Škorpioni su vrlo tajnoviti ljudi, nikada u potpunosti ne otkrivaju svoje najdublje i najmračnije tajne. Odani su i pouzdani. Oni ne cijene znatiželjne osobe koje pokušavaju kopati po njihovom životu.

6. Oni trebaju sve imati pod kontrolom

Škorpioni su prirodni vođe koji žele preuzeti nadzor kako bi se stvari odvijale onako kako oni žele. Tada se osjećaju ugodno i sigurno. Ako im stvari izmaknu kontroli, to im stvara veliki stres.

Ako je potrebno, oni će posegnuti za svim vrstama manipulacije kako bi bili sigurni da vas imaju pod kontrolom. Čak i ako oni stvari postave na način da se osjećate kao da ste vi glavni – zapravo to niste.

7. Tajanstveni su

Oni nikad nisu dosadni. Fascinirani su tamnijom stranom života i uživaju ​​u traženju odgovora na najdublja pitanja i najmračnijih tajni osoba, mjesta ili stvari.

8. Imaju vulkansku narav

Škorpioni se ne razljute lako. No, kada se to dogodi, očekujte snažan potres.

Ako ih izdate, oni će oprostiti, ali nikada neće to zaboraviti. Oni se smatraju majstorima osvete i poznato je da strpljivo čekaju pravi trenutak da izvrše svoju osvetu. Nemojte nikada prevariti Škorpiona.

9. Imaju izražene psihičke sposobnosti

Škorpioni su među psihički najosjetljivijim znakovima zodijaka. Čini se kao da imaju ugrađene detektore laži kada netko nije iskren s njima.

10. Strastveni su

Škorpion se također smatra najstrastvenijim znakom zodijaka. Iako mu je seks važan, ako vas odabere za partnera, to je zauvijek.

Ako ste u braku sa Škorpionom, vjerujte – nikada nećete naći lojalnijeg partnera od njega.

IZVOR: N1.HR