Osjetite prirodu uz novu proljetnu kolekciju PANDORE

by | 25 ožujka, 2019

Pandora dizajnersko nasljeđe i prelijepi simboli izvedeni iz prirode poslužili su kao inspiracija za Pandora Garden, novu kolekciju za proljeće 2019.

Kao mjesto kreiranja i samoizražavanja, Pandora Garden kolekcija cvjeta u prelijepe ikone i svježe varijante klasičnih Pandora dizajna od tri prepoznatljiva metala: srebra, Pandora Rose i Pandora Shine.

Moćne ikone – leptir, djetelina s četiri lista, bubamara i cvijet – reflektiraju prirodu žena i predstavljaju kreativne detalje za stiliziranje i personaliziranje izgleda. Zakoračite u Pandora Garden carstvo i slavite svoju jedinstvenu priču leptirom. Kreirajte jedinstvenu kombinaciju slaganjem prstenja Svjetlucavi leptir ili transformirajte svoju odjevnu kombinaciju brošem Svjetlucavi plavi leptir koji možete nositi kao privjesak na ogrlici.

Osjećajte se bezbrižno uz privjesak Sretna djetelina s četiri lista, pratite svoj put uz bubamaru i naglasite svoju unutarnju i vanjsku ljepotu ogrlicom sa cvijetom, narukvicom i naušnicama. Kombinirajte ih zajedno ili izaberite nekoliko ključnih komada nakita koji će pokazati kako se osjećate. Vaša snaga je u vašoj prirodi – nosite je sa samopouzdanjem.

#PandoraGarden