Organska linija proizvoda za njegu lica!

by | 15 travnja, 2019

Geomar je, istraživajući blagodati prirode i hranjiva svojstva koje određeni sastojci nude, pružio organsku Geomar BIO liniju za njegu lica, s visokokvalitetnom formulom o kojoj ćete jednostavno postati ovisni.

Kraljica umirujućih svojstava, hidratantnog i osvježavajućeg djelovanja – ALOE VERA, u svakom se Geomar BIO proizvodu nalazi u visokim postocima te se ističe kao ključan sastojak Geomar BIO linije. Potrebno je istaknuti da je u svakom proizvodu korišten 100 % organski sok Aloe vere kako bi vašoj koži pružili ono najbolje iz prirode.

Linija sadrži i ECOcert organski certifikat koji uvjetuje da čak 98 % cijele formule proizvoda mora biti prirodnog podrijetla, što je Geomar primijenio na svaki proizvod.

Proizvodi su ujedno i veganski te ne sadrže štetne sastojke poput parabena, formaldehida, mineralnih ulja, silikona, umjetnih boja, PEG-a, SLS-a i SLES-a.

Geomar BIO linija sastoji se od micelarne tekućine, mlijeka i pilinga za čišćenje lica, te hidratantne kreme i anti-age seruma. Svaki proizvod, uz sok Aloe vere, sadrži i posebnu mješavinu prirodnih i organskih sastojaka koji jamče učinkovitost.

Geomar BIO micelarna tekućina

Geomar micelarna tekućina čisti lice, oči i usne te u jednom potezu uklanja nečistoće i ostatke šminke, a kožu ostavlja čistom, svježom i blistavom. Formula bez mirisa sadrži više od 90 % soka Aloe vere organskog podrijetla te organski vještičji lješnjak koji ima nježna tonizirajuća svojstva (57,90 kn).

Geomar BIO mlijeko za čišćenje

Geomar mlijeko za čišćenje lica uklanja nečistoće i ostatke šminke te ostavlja kožu svježom i hidratiziranom. Idealno je za osjetljivu kožu i za svakodnevnu upotrebu. Sadrži više od 77 % soka Aloe vere organskog podrijetla te organsko bademovo ulje koje hidratizira i omekšava kožu (59,90 kn).

Geomar BIO nježni piling

Geomar piling za lice nježno uklanja nečistoće i ostatke šminke. Nakon korištenja koža je sjajna i svježa, a idealan je i za osjetljivu kožu. Sadrži više od 84 % soka aloe vere organskog podrijetla, piling čestice od prirodne bijele celuloze te biljni glicerin koji ima hidratantno djelovanje (41,90 kn).

Geomar BIO hidratantna krema

Geomar hidratantna krema za lice lagane je i prozračne teksture te se brzo upija. Hidratizira i pruža zaštitno djelovanje, a kožu čini čvrstom i baršunastom. Sadrži više od 63 % soka Aloe vere organskog podrijetla, hijaluronsku kiselinu, organsko bademovo ulje koje hidratizira i omekšava kožu te aktivni sastojak na bazi smeđe alge koji ima stimulativno i zaštitno djelovanje (65,90 kn).

Geomar BIO anti-age serum

Geomar anti-age serum za lice lako se i brzo apsorbira i ne ostavlja tragove na koži. Koža postaje kompaktna, čvršća i hidratizirana. Sadrži više od 74 % soka Aloe vere organskog podrijetla, hijaluronsku kiselinu, organsko suncokretovo ulje koje ima omekšavajuća i hranjiva svojstva te mješavinu crvenih algi koja usporava starenje kože i stimulira sintezu kolagena (80,90 kn).

Osvježavajuću Geomar BIO liniju možete pronaći u dm prodavaonicama i potpuno se opušteno prepustiti organskoj njezi kože vašeg lica s kojega nećete skidati osmijeh čim isprobate BIO liniju!