Online mjesta na kojima možete kupiti sve za svoje kućne ljubimce

by | 27 ožujka, 2020

U periodu socijalnog distanciranja tijekom kojeg iz kuće izlazimo isključivo zbog nabavke osnovnih namirnica, nikako ne smijemo zaboraviti na naše čupave članove obitelji – kućne ljubimce.

Bilo da se radi o psima, mačkama, papigicama ili kunićima, jako je bitno osigurati našim malim prijateljima sve potrebno za normalno funkcioniranje u ovom periodu. Kako ne biste bespotrebno izlazili iz kuće, postoji puno online dućana u kojima možete nabaviti hranu, dodatke prehrani, igračke, transportere i ostalo, stoga obratite pažnju na listu u nastavku. I naši se kućni ljubimci moraju osjećati sigurno i nadasve voljeno, stoga im osigurajte sve što im je potrebno, na vrijeme.

Zvjerinjak

U ovom ćete webshopu pronaći sve za kućne ljubimce, i to za pse, mačke te manje životinje. Dostava je kurirskom službom GLS, a valja uzeti u obzir kako trenutačno dostava nije moguća za otoke.

Gladni psić

Webshop za hranu i opremu za kućne ljubimce također u svojoj ponudi nudi sve potrebno za pse, mačke i manje životinje. Osobna preuzimanja trenutno nisu moguća, stoga imajte na umu da se plaća unaprijed.

Pet Shop X 
Ovo je obiteljski dućan hrane i opreme za kućne ljubimce, kvartovski Pet Shop u Travnom u Novom Zagrebu, iz čije ponude od više od 20 brendova hrane i opreme za kućne ljubimce, možete pronaći sve za vaše pse, mačke, ptičice i ostale male životinje. Ako živite u okolnim naseljima, proizvode dostavljaju besplatno.

Pet centar
Sa svojim dućanima u Zagrebu, Rijeci, Splitu, Puli i Osijeku, ovaj je lanac poznat po svom velikom asortimanu, a u sklopu svih dućana rade i veterinarske ljekarne, u kojima možete dobiti stručan savjet jednog od 19 veterinara. Pri online narudžbama vodite računa o tome da je kartično plaćanje trenutačno prioritet.

ZOOPlus

Trgovina za kućne ljubimce s 20 godina iskustva u kojoj možete pronaći više od 8000 proizvoda za svog ljubimca. Bez obzira na to jeste li vlasnik mačke ili psa, ptice ili više volite male životinje poput kunića, zamorca ili hrčka – u Zooplusu ćete pronaći kvalitetnu hranu i opremu za njih. Uz narudžbe od 399 kn ostvarujete besplatnu dostavu.

Pet Direkt

Ovaj online dućan također nudi hranu i potrepštine za pse, mačke i male kućne ljubimce, a osnovan je 2012. uz pomoć sveučilišnog magistra veterine Nikole Pohovskog DMV.

Šape

Pet shop Šape nudi asortiman za velike i male kućne ljubimce, odnosno sve što je potrebno jednom ljubimcu – od dobi šteneta do starosti.

Dalmino

Webshop ima dostave na području cijele Hrvatske, a u asortimanu su proizvodi za sve kućne ljubimce.

Tobylex

Tobylex.net je online dućan s hranom i opremom za kućne ljubimce i sve ostale domaće životinje te konjičke opreme. Trude se ponudu konstantno nadopunjavati kako bi svaki kupac pronašao ono što mu treba za njegovog ljubimca. U ponudi je hrana za sve kućne ljubimce.

Pet Secret

Pet Secret je prva hrvatska kozmetika za kompletnu njegu kućnih ljubimaca čiji su visokokvalitetni proizvodi na prirodnoj bazi i proizvedeni u Hrvatskoj.

Ohana

Ohana je dućan specijaliziran za pse, a kod izbora za dućan misao vodilja bila je pitanje – je li to sigurno i zdravo za psa i bi li to dali svom psu. Veliku većinu proizvoda su i sami testirali, a želja im je postati mjesto gdje se ne dolazi samo kupovati nego poigrati, zabaviti, saznati i naučiti nešto novo. Osigurali su besplatnu dostavu za područje Grada Zagreba dok se za ostatak Hrvatske plaća vanjska dostava u iznosu od 35 kn.

Petissimo

Petissimo.hu je dinamična rastuća međunarodna online prodavaonica koja prodaje kvalitetnu hranu za kućne ljubimce. Nude proizvode za pse, mačke, glodavce, ptice i konje, te dostavu imaju na području cijele Hrvatske.

Foto: Helena Lopes / Pexels