Glumica Katarina Madirazza s nama je podijelila svoj omiljeni tretman za regeneraciju kože

Neinvazivan, ugodan i brz

by | 26 siječnja, 2023

“U jednom trenutku htjela sam svježiji i mladolikiji izgled, no, kao i većina žena, nisam znala od kojih tretmana krenuti i što zapravo trebam za prirodne rezultate bez invazivnih metoda.”

Mnoge žene, ušavši u tridesete, suočavaju se s prvim znakovima zrelije kože, a to su najčešće sitne ili već vidljive bore, proširene pore te podočnjaci. S obzirom na velik i raznolik broj dostupnih estetskih tretmana, često nastaje dvojba oko istih, dok mnogima ponekad visoke cijene ili količina vremena koje mogu posvetiti sebi ne dozvoljava odgovarajuću brigu o izgledu kože. Među njima je i kazališna, filmska i televizijska glumica Katarina Madirazza koju smo imali prilike gledati u seriji Dar Mar i emisiji Ples sa zvijezdama

“Stalno sam u nekoj akciji i jurim između proba, snimanja, a odnedavno i faksa te imam jako malo vremena za česte, dugotrajne i zahtjevne tretmane. Trudim se ne koristiti šminku jer ponekad i 12 sati dnevno, zbog posla, moram provesti pod teškom šminkom. Nastojim redovito hidrirati kožu iznutra i izvana, a kad ulovim vremena, znam se počastiti nekim lijepim tretmanom. Moja nit vodilja za tretmane uvijek je da su oni prirodni i neinvazivni te bez ubrizgavanja ili dodavanja stranog tijela, a jedan od meni najdražih i nedavno otkrivenih tretmana je regeneracija kože putem Indiba Pro, aparata koji na bazi radiofrekvencije rehabilitira i smanjuje velik broj zdravstvenih problema te pomaže u prirodnoj regeneraciji kože. Taj inače u inozemstvu poznati tretman donedavno se nije mogao pronaći u Hrvatskoj s obzirom na to da mu je primarna namjena rehabilitacija stanica kod ozljeda ili operacija. No sada je dostupan i kao tretman ljepote i u Zagrebu u Physio Vitalu, i to me jako veseli.” 

Katarina Madirazza

“Preporučila bih INDIBU PRO svim ženama jer je ponajprije prirodan i neinvazivan, nevjerojatno ugodan i brz tretman. Može vam se učiniti, kao i meni, da zbog toga neće djelovati u dovoljnoj mjeri, no stvarno je vidljiva promjena već nakon prvog tretmana. Također frekvencija na kojoj radi regenerira cijelu kožu na staničnoj razini, od bora, podočnjaka, strija, pa do bolova u raznim dijelovima tijela. Najbolji dio je taj da nije potrebno puno tretmana i ne traju dugo, pa ih lako mogu uklopiti u užurban raspored.”

Više o tretmanima Indibom Pro, rezultatima i svim neinvazivnim-nekirurškim terapijama oblikovanja tijela, uklanjanja celulita, masnog tkiva, bora, podbratka, zatezanja kapaka, podočnjaka i više potražite na stranicama Physio Vitala: https://physio-vital.hr/sve-usluge#indiba

Foto: Credit: Prostock-Studio/iStock/Getty Images Plus, PR