Jednostavan trik olovkom za oči koji će potpuno promijeniti vaš izgled

Mačkasti look u par sekundi

by | 17 ožujka, 2022

Mi smo konstantno u potrazi za novim make-up trikovima koji će unaprijediti našu rutinu šminkanja i potencijalno poboljšati look koji želimo postići.

Gdje se inspiriramo? Naravno, na TikToku, gdje smo naučili i jedan od najboljih trikova za konturiranje lica s kremastim bronzerom na određenoj točki lica, kako bi izgledalo što definiranije. Ovog puta pronašli smo trik s olovkom za oči za mačkasti pogled, za koji vam nisu potrebna baš nikakva prethodna znanja. Kanadski make-up artist Kevin Kodra u moru trikova koje koristi na svojim klijenticama otkrio je tehniku nanošenja olovke za oči čije smo naznake mogli vidjeti i u pregledu trendova za ovu sezonu.

Naglasak na unutarnjem kutu oka bojom ovosezonski je hit, a iscrtavanje olovkom donje linije oka, te nježnim pritiskom lagani ulazak u unutarnji put oka i nastavak na gornju unutarnju liniju kapka, dat će vam seksi mačkasti pogled koji želite postići.

@kevikodra It take 3 seconds 🤭 and it changes EVERYTHING #makeup #makeuphacks #makeupartist #beauty #beautyhacks #eyeliner #fyp ♬ original sound – ✌︎︎

Nije ovaj trik ništa novo, no odlična je vijest to da danas ne koristimo samo crnu olovku za oči koja je nekad bila must-have svake make-up torbice, već dapače, smeđom postižemo mekši i zagasitiji efekt. Bitno je da olovka koju koristite za ovaj look bude kremasta i mekša, no ne premasna kako bi se zadržala na mjestu.

Foto:  Pascal Le Segretain via Getty Images