Olival predstavlja nove proizvode za samotamnjenje

by | 28 travnja, 2022
proizvodi za samotamnjenje

Proljeće je tu, skinuli smo teške slojeve odjeće sa sebe i počeli razmišljati o tome kako preplanula koža izgleda mlađe i atraktivnije, brončani ten nas čini vizualno vitkijima, a nesavršenosti na koži manje su vidljive. No, kako smo svi jako dobro upoznati s činjenicom da samo jedan kraći boravak na suncu bez odgovarajuće zaštite može izazvati niz neugodnosti, ali i koliko su odlasci u solarij štetni, počinjemo tragati za alternativnim metodama, a tu su proizvodi za samotamnjenje postali najjači saveznici žena u postizanju brončanog i preplanulog tena.

Pomno prateći i slušajući želje svojih vjernih korisnika, ali i prateći trendove, Olival ususret ljetu predstavlja novu liniju proizvoda za samotamnjenje – SUPER Tan.  

proizvodi za samotamnjenje

SUPER Tan losion za samotamnjenje SUPER Tan pjena za samotamnjenje pružaju prirodno preplanuo, osunčan i brončan ten bez izlaganja suncu.

SUPER Tan losion za samotamnjenje odlikuje lagana tekstura obogaćena prirodnim uljem badema, ekstraktima oraha, mrkve i kakaovca, vitaminom E te beta-karotenom, snažnim antioksidansom koji koži pomaže u borbi protiv slobodnih radikala, smanjuje njihov učinak na starenje kože te potiče stvaranje melanina koji ubrzava tamnjenje kože, ali joj pruža i prirodan, zdravi sjaj.  Kombinacija ekstrakta oraha, mrkve i kakaovca kožu će bogato nahraniti, naglasiti tamniju boju tena te omekšati suhu kožu i pružiti joj potrebnu vlagu.

SUPER Tan pjena za samotamnjenje nemasne je i pjenaste teksture koja se s lakoćom upija u kožu, sadrži ekstrakt mrkve i glicerin koji dodatno njeguju preplanuli ten te je neodoljivog mirisa kokosa. 

proizvodi za samotamnjenje

Ključ prekrasne brončane boje i pravilnog korištenja proizvoda svakako je dobra priprema kože. Idealno bi bilo 24 sata prije korištenja proizvoda napraviti piling cijelog tijela. Odstranjivanje odumrlih stanica kože i svih sitnih nepravilnosti vrlo je važno kako bi se SUPER Tan losion ili pjena mogli ravnomjerno nanijeti i to od stopala do bokova, trbuha, ramena i vrata. Korištenjem i losiona i pjene koža postupno tamni tijekom šest do osam sati, a nanošenje se može ponavljati do postizanja željenog učinka.

Preplanuli ten svakako se preporučuje održavati uobičajenim losionom ili uljem za tijelo.

proizvodi za samotamnjenje

Korištenje SUPER Tan losiona i pjene za samotamnjenje siguran je, brz i učinkovit put do preplanulog tena, ali nikako ne smijete zaboraviti kako uporaba ovih proizvoda i prekrasna brončana boja vaše kože nisu zaštita od sunčevih zraka i da je korištenje proizvoda sa zaštitnim faktorom obavezno.  

proizvodi za samotamnjenje

Proizvodi su dostupni u drogerijama i na webshopu www.olival.hr

Foto: PR