Od sada u Zagrebu možete sjesti na kavu i gledati kako vaš kućni ljubimac uživa u spa tretmanu

by | 3 kolovoza, 2020

Zagreb je postao bogatiji za još jednu neuobičajenu ideju, originalan koncept koji se sastoji od cafe bara, salona za njegu kućnih ljubimaca te edukativno-kreativnog kutka s naglaskom na kućne ljubimce.

A zbog čega ih još niste otkrili? Moguće zbog toga što je otvoren u doba kada je COVID-19 bio u začetku u Hrvatskoj. Na mala vrata nestabilnog hrvatskog tržišta ušetao se PETS STYLE & BAR koji je svoje mjesto pronašao na djeliću prirode u uzavreloj jezgri grada, točnije, u Parku Bartola Kašića, nadomak Kvaternikovog trga. Kao koncept potpuno je prilagođen kućnim ljubimcima i njihovim vlasnicima. Prostrana terasa obložena umjetnim travnjakom savršeno se uklapa u vizuru parka u kojemu se i nalazi, pa tako vlasnici pasa mogu bezbrižno sjediti i uživati u domaćim i stranim pićima u prirodi, dok na oku imaju svoje ljubimce koji se igraju s drugim ljubimcima na livadi ili samoj terasi. Raznovrsna ponuda pića u PETS BAR-u pristupačna je svima, a proširenje ponude planira se u skladu s tržišnim trendovima.

Posebnost svakog člana PETS tima je u pružanju profesionalne usluge originalnim pristupom, gdje se ističe sloboda izražavanja i humor, koji gostima pruža osjećaj doma. Posebna pažnja posvećuje se psima i ostalim ljubimcima koji i dalje strpljivo čekaju novog člana tima, koji će uređivati njihove njuškice ili ih stilizirati za dobru fotografiju.

Dakle, ovaj kreativni koncept konstantno radi na unaprjeđenju kvalitete, pa gosti i klijenti uskoro očekuju raznovrsnu ponudu domaćih i stranih proizvođača hrane, odjeće, kozmetike, igrački i namještaja za kućne ljubimce na policama concept storea koji je u sklopu salona za šišanje i uređivanje pasa.
Osim svega navedenog, poanta kreativnog koncepta je izvedba velikog broja manjih evenata vezanih uz kućne ljubimce, divlje životinje, ekologiju i okoliš, gastronomiju, sport, zdravlje, umjetnost i kulturu. Koncept je prilagođen apsolutno svima, bez obzira na životnu dob, pa isti mogu uživati, ali i sudjelovati na brojnim projektima. Cilj svega je obogaćivanje sadržaja te podizanje svijesti o što zdravijem načinu života, u skladu s prirodom i životinjama.

Vlasnici su nam objasnili i zašto je sve još uvijek na iglama. “Trenutačna situacija s virusom COVID-19 utjecala je na odgodu otvaranja kreativnog koncepta na period od dva mjeseca, ali se ovaj profesionalni mladi tim ljudi čvrsto drži i radi sve kako bi uspio u provedbi cjelokupnog plana. Neki kažu da je otvaranje nečega novog u ovakvim vremenima ludost, neki da je hrabrost, ali većina je velika podrška. Stoga, ako i sami vidite potencijal ovakvog kreativnog mjesta i projekta, dođite sa svojim ljubimcem na piće, družite se s drugim vlasnicima kućnih ljubimaca, razmijenite svoja iskustva te se nasmijte vratolomijama najslađih četveronožnih ljubimaca s timom PETS!”, poručili su.

Foto: PR