Obožavani domaći brend ima sve “sitnice” potrebne za ljetne tulume

by | 10 srpnja, 2019

Ljeto je upravo postalo zabavnije! Domaći kreativni brend najpoznatiji po duhovitim čestitkama razveselio nas je novim neodoljivim proizvodima koji će svaku proslavu učiniti još zabavnijom.

Iako su najvažniji sastojak svakog dobrog tuluma – ljudi, zabavne sitnice koje će dodatno podići atmosferu uvijek su dobrodošle. Za njih se odsad brine domaća kreativna ekipa koja stoji iza brenda Think Ink. Nakon zabavnih čestitki i poklon-pakiranja, vrećica i papira za zamatanje, osmislili su party program koji će svaku proslavu zasigurno učiniti još zabavnijom.

Party program s hrvatskim potpisom uključuje dvije linije za odrasle i dvije linije za djecu, a sastoji se od papirnatih party kapica, tanjurića i čaša te drvenog pribora za jelo s duhovitim porukama. Omiljene životinjice i rođendanski motivi oduševit će one najmlađe, ali i njihove roditelje, a za one malo starije, ne nužno i zrelije, tu je i popularni tropski uzorak koji će ljetnim tulumima dati onaj džungla štih, ali i prezabavna linija s duhovitim natpisima s kojima ćete se, sigurni smo, vrlo lako poistovjetiti. Tu je i drveni pribor s preslatkim porukicama koji će jednako oduševiti sve generacije bez obzira na godine i spol. Neka zabava krene!

Ljetni tulumi su pred nama. Slobodno planirati sljedeći, a sve informacije o party programu by Think Ink potražite na njihovim službenim stranicama na Facebooku i Instagramu.