Ovaj hrvatski otok nudi sjajnu priliku za zabavno obiteljsko putovanje

Prepustite se ritmu otočkog života

by | 11 svibnja, 2022
Falkensteiner Hotel Park Punat

Od 1185 otoka u Hrvatskoj samo se jedan naziva zlatnim. Insula Aurea ili otok Krk! Smješten je u središtu Kvarnerskog zaljeva, krasi ga blaga mediteranska klima i raznolike prirodne i povijesne ljepote. Vodimo vas u maleno otočko mjesto Punat, gdje vas čekaju miris slanog mora i zelene borove šume, šum valova i pjev ptica, ali i prava pustolovina, kao i najbolji dječji zabavni program!

Kako bi zabava bila zajamčena za najmlađe goste, a vrijeme za opuštanje njihovih roditelja, Falkensteiner Hotel Park Punat od 13. do 15. svibnja i od 3. do 5. lipnja poziva na Funtastične vikende, kad će Hotel Park Punat postati dom najboljeg dječjeg zabavnog programa! Malene i velike očekuju fantastični vikendi s puno zabave, igara, predstava, animacijskog programa i mnogo drugih iznenađenja. Prvog vikenda čeka vas uzbudljiv Falky obiteljski vikend s obiteljskim radionicama, balonima, predstavama, filmovima i naravno neizostavnim druženjem s omiljenom maskotom mališana – Falkyem. Prvi vikend u lipnju na Krk stižu čudnovati Magic Leon i njegova tajnovita škole iluzije. Ovaj čaroban vikend bit će ispunjen školom magije, školom za čarobnjake i hokus-pokus eksperimentima. Nemojte propustiti ove zabavne vikende na kojima će se vaše dijete zabaviti kao nikada dosad! Iznimna pogodnost svakako je i besplatan boravak za djecu do 12 godina.

Falkensteiner Hotel Park Punat

Okružen bujnom prirodom, mirisnim biljem i s neusporedivim pogledom na more, Falkensteiner Hotel Park Punat mjesto je gdje možete duboko udahnuti i prepustiti se slatkom besposličarenju te cijeli dan braniti svoj “položaj uz bazen” ili upustiti se na aktivne i gastro avanture, dok se o vašim mališanima brine se animacijski tim.

Falkensteiner Hotel Park Punat

Čak 690 kilometara biciklističkih staza te brojne pješačke i trkačke staze odlično povezuju sva mjesta na ovom živopisnom otoku. U Falkensteiner Hotelu Park Punat možete iznajmiti bicikl i e-bicikl te na dva kotača istražiti ljepote Krka. Za one koji na odmor ne idu bez tenisica za trčanje, važno je znati da postoji čak šest trkačkih ruta, različite duljine i zahtjevnosti, tako da podjednako mogu uživati i početnici i iskusni trkači.

Zahvaljujući usluzi sport concierge, u hotelu možete unajmiti sportsku opremu za razne aktivnosti: SUP-ove, opremu za ronjenje, bicikle… i upustiti se u pravu malu obiteljsku pustolovinu!

Falkensteiner Hotel Park Punat

Falkensteiner Hotel Park Punat

Falkensteiner Hotel Park Punat

Foto: Falkensteiner Hotels & Residences