Obećanja baš i ne ispunjavaju osobe rođene u ovim horoskopskim znakovima

by | 9 svibnja, 2020

Kada obećate da ćete nešto uraditi, održite li riječ? Ili samo pokušavate ugoditi nekome kako bi vas prestao gnjaviti? Ako ste se prepoznali u ovom drugom, moguće je da je za to kriv horoskop.

Čak šest horoskopskih znakova poznato je po tome da često ne ispunjavaju svoja obećanja. Neki to rade namjerno, a drugi slučajno, kako piše Your Tango, a evo i o kojima je riječ:

Blizanci

Kad Blizanci nešto obećaju, oni namjeravaju to ispuniti. Međutim, Blizanci stalno pokušavaju napraviti više no što mogu, pa većinu obveza ne stignu ili zaborave obaviti.

Također, boje se neodobravanja, pa će obećavati nešto samo da bi obećali, a zbog svega navedenog njihova obećanja nerijetko ostanu neostvarena.

Vodenjak 

Vodenjak može obećati nešto samo da bi dobio ono što želi. On koristi obećanja kao valutu i ​​nema jamstva da će održati svoju riječ. Može biti manipulativan i sposoban je to opravdati kao viši interes.

Ponekad su Vodenjaci nedosljedniji nego što bi itko želio, posebno kada su u pitanju obećanja. Ako su pod pritiskom ispuniti svoje obećanje, veća je vjerojatnost da neće to učiniti.

Vaga 

Vage imaju potrebu udovoljiti i žele sve usrećiti. Osobe rođene u ovom znaku žele da ih drugi dožive kao nekoga kome se može vjerovati i nekoga tko je pouzdan, pa će dati i obećanja koja vjerojatno neće održati.

Za Vage bi bilo puno bolje da budu iskrene i priznaju da ne mogu nešto napraviti jer ovako često iznevjere ljude.

Ribe 

Ribe su jako ljubazne i žele pomoći svima, a problem je upravo u tome što teško kažu ne. One pristaju na sve dogovore i dijele obećanja šakom i kapom, ali kada dođe vrijeme za njihovo ostvarivanje, Ribe su preopterećene i prezauzete da bi ih sve ispunile.

Ribe su idealisti i žele se smatrati osobama koje drže do svojih obećanja, no na kraju sve se svodi na to da bi samo Superman bio u stanju učiniti sve to.

Strijelac

Kod Strijelaca je problem to što su često neoprezni u svojim obećanjima i mogu ih zaboraviti čim ih daju.

Strijelci nisu zlonamjerni, samo su malo više okrenuti sebi. Ne može se reći da nisu velikodušni ili časni, već da su mnogo više fokusirani na svoje potrebe nego na ičije druge. Ono što žele učiniti sa svojim vremenom važnije im je od održavanja obećanja.

Ovan

Kad Ovan nešto obeća, on je siguran da će to moći i napraviti. No čim se pojave nove obveze, Ovnovi zanemare prethodne.

Ovnovi će pristati na nešto ne razmišljajući o ostvarivosti toga, a s obzirom na to da dobra organizacija nije jedna od njihovih prednosti, lako se pogube u obvezama pa ne stignu napraviti sve što su obećali.

IZVOR: INDEX.HR

Photo by Matheus Bertelli from Pexels