Jedan super razlog da posjetite NP Mljet do kraja mjeseca

Istražite prekrasne planinarske, biciklističke i pješačke staze NP Mljet

by | 25 svibnja, 2021
mljet

Svibanj je mjesec idealan za nove izlete i uživanje u prirodi! Jedno od mjesta koje valja posjetiti je i Nacionalni park Mljet koji u razdoblju od 15. 5. do 31. 5.2021. nudi promotive cijene ulaznica i to 50 kuna za odrasle i 30 kuna za djecu i studente.

Kupnjom ulaznice preko webshopa posjetitelji ostvaruju dodatni popust na ulaznice te one iznose 40 kuna za odrasle i 20 kuna za djecu. Ulaz za djecu ispod sedam godina je besplatan.

Ulaznica uključuje posjet svim kopnenim lokalitetima, vožnju brodom po Velikom jezeru i posjet otoku Sv. Marija. Ulaznice možete kupiti na webshopu www.np-mljet.hr ili na prodajnim mjestima NP Mljet.

 

NP Mljet pruža brojne mogućnosti za uživanje u prirodi, a u njemu svaki posjetitelj ima kutak samo za sebe. U vremenima kad je potrebno održavati fizičku distancu, zbližite se s prirodom i istražite je brojnim planinarskim, pješačkim i biciklističkim stazama NP Mljet, plovite po Velikom jezeru i udahnite čisti zrak okruženi netaknutom prirodom.

NP Mljet je moguće posjetiti iz Dubrovnika katamaranom TP line – Nona Ana, trajektom Jadrolinije iz luke Prapratno na Pelješcu ili katamaranom Krilo – Kapetan Luka iz Splita. Ukoliko ste u Dubrovniku posjetite i naš Informacijski punkt u luci Gruž.

 

Zbog očuvanja vašeg zdravlja, kao i zdravlja djelatnika Nacionalnog parka:
– poneseti masku za lice koju je potrebno nositi na prodajnim mjestima NP Mljet, u kontaktu sa zaposlenicima NP, kao i kod korištenja brodova za obilazak jezera i otoka Sv. Marija
– redovito dezinficirate ruke
– vodite računa o fizičkoj distanci kod obilaska parka, a kod čekanja na ukrcaj na brod i kupnju ulaznice i sukladno oznakama.
Sve dodatne informacije možete dobiti na tel. 020 744041 i na e-mail [email protected]

Izvor i foto: np-mljet.hr