Novi serumi za lice koje morate isprobati ove jeseni

Serumi koji će promijeniti vašu beauty rutinu

by | 10 rujna, 2021
serumi

Otkako smo zakoračili u rujan, već smo polako počeli otpisivati ljeto i prilagođavati život standardnim jesenskim rutinama – čaj, lagana dekica, maska za lice, keksići i vikend izrada zimnice.

No rujan uvijek donosi i pregršt noviteta na tržište, što zbog tjedana mode, gdje vidimo jasno u kojem smjeru će trendovi ići, što zbog lansiranja novih kolekcija make-upa i skincarea koje uvijek željno iščekujemo. Jednako kao što ste počeli prilagođavati svoju garderobu u skladu s vremenskim uvjetima, treba adaptirati i beauty rutinu koja postaje nešto hranjivija i zahtjevnija s hladnijim danima. U skladu s tim, poznati beauty brendovi već su spremni za jesensku sezonu i ovog ljeta na tržištu su se pojavili s nekim novim uzbudljivim proizvodima. U nastavku vam predstavljamo tri nova seruma koji su se odmah našli na našoj wishlisti noviteta koje moramo probati.

Pročitajte: Koja je razlika između mehaničkog, enzimskog i kemijskog pilinga?

Novi serumi za lice koje vrijedi isprobati 

Dermalogica Smart Response serum

Na tržištu se pojavio početkom ljeta, a karakterizira ga Smart Response tehnologija – tehnologija pametnog odgovora – koja pomaže u zaustavljanju oštećenja kože prije nego što ona postanu vidljiva. Inovativna formula sadrži četiri ključna sastojka, koji rješavaju četiri najčešća problema kože – crvenilo, dehidraciju, hiperpigmentacije i bore. Može li bolje?

Kiehl’s Retinol Skin-Renewing Daily Micro-Dose Serum

Retinol Skin-Renewing Daily Micro-Dose Serum, inovativni pristup retinolu formuliran u obliku precizne dnevne doze koja pruža vidljiv učinak u borbi protiv starenja. Osim moćnog sastojka – čistog retinola, Kiehl’sova inovacija u formuli također sadrži ceramide i peptide kako bi ojačala kožnu barijeru i pojačala toleranciju kože na retinol, počevši već od prve uporabe.

Drunk Elephant C-Firma Fresh Day Serum

Iako je ambalaža jednaka kao i prije, sada dolazi u dva pakiranja. Mnogi ljudi žalili su se brendu zbog problema s oksidacijom seruma koja mu se događala jako brzo nakon otvaranja proizvoda (a ponekad čak i prije njegova otvaranja), pa se brend odlučio za novi koncept. Sada C-Firma serum dolazi u dvije bočice i sami ga miksate onda kad ga želite koristiti, što mu znatno produljuje rok trajanja na polici u kupaonici. Oni koji su ga isprobali čak kažu da je u novoj verziji lakše, ali još potentnije formule.

Glow Recipe Guava Vitamin C + Ferulic Dark Spot Serum

Guava Vitamin C Dark Spot Serum klinički je unaprijeđen i moćan serum koji tretira postojeće i sprečava pojavu novih tamnih mrlja na koži, a čini to zahvaljujući čak pet oblika vitamina C koji se pojavljuju u njegovoj (stabilnoj) formuli. Nakon nekog vremena korištenja, tvrde iz brenda, koža će vam biti transformirana – ujednačenog tona, svjetlijeg dojma i bez svima nam mrskih mrljica.

 

Pročitajte: Zašto je krivo raditi skincare rutinu prije spavanja?

Foto: brizmaker via Getty Images, PR