Ako volite mošus i vaniliju, obožavat ćete ovaj netom predstavljen miris

by | 26 rujna, 2022
Dr. Vranjes Firenze - Rosa Tabacco

Fanovima luksuznih nota već je odavno poznato da je u parfumerijama Martimex dostupan poznati firentinski brend Dr. Vranjes, farmaceuta, kemičara i kozmetologa Paula Vranjesa.

Ovaj kreativni Talijan svojedobno je izjavio kako transformacijom prostora možemo transformirati cjelokupno iskustvo svakodnevnog života. I bio je u pravu! Jer njegovi prekrasni, ručno izrađeni ambijentalni mirisi u staklenim bočicama u kultnom osmerokutnom obliku inspiriranom Brunelleschijevom kupolom u trenu će vas podsjetiti na neke drage uspomene i izmamiti vam osmijeh na lice. Svaki ambijentalni miris popraćen je buketom trske. Količina i veličina trske prilagođene su kako bi se osiguralo kontinuirano i trajno širenje mirisa kako bi se stvorila sveobuhvatna, očaravajuća atmosfera. Čarolija trenutka, čar susreta, ljepota krajolika, sjećanje na emociju. Filozofija kojima su nadahnuti Dr. Vranjes Firenze mirisi. Ne samo miris već i raspoloženje. Ne samo ukras već i ambijent.

Dr. Vranjes Firenze - Rosa Tabacco

U parfumeriji Martimex na Britanskom trgu u opuštajućoj atmosferi predstavljen je novi miris Dr. Vranjes Firenze – Rosa Tabacco. Jedinstveni spoj neočekivanog susreta puderaste ruže i toplih listova duhana. Rosa Tabacco prvi je miris koji je kreiran u svim kategorijama proizvoda za dom i njegu tijela.

INSPIRACIJA
Kad Ruža, kraljica cvijeća s intenzivnom cvjetnom i romantičnom osobnošću, susreće Duhan, mošusni i senzualni karakter s životinjskom esencijom, pojavljuje se Rosa Tabacco, novo olfaktivno remek djelo dr. Paola Vranjesa. Rosa Tabacco je bogata, primamljiva i višestruka mješavina. Evocira strast i toplinu ljubavne priče rođene iz goleme odlučnosti dvoje ljubavnika koji dolaze iz različitih mjesta i kultura. Olfaktivna piramida mirisa podsjeća na glavne faze ove problematične veze i puna je emocija.

Dr. Vranjes Firenze - Rosa Tabacco

MIRIS
Jedinstveni miris intenzivnog i uvjerljivog karaktera. Jak, intrigantan, nekonvencionalan, iznenađujuć, šarmantan i topao, pripada cvjetno-orijentalnoj obitelji mirisa. Damašćanska ruža, poznata i kao turska ruža, svojim citrusno-puderastim nijansama evocira trajnu uspomenu na prvi susret, sačinjen od jedinstvenih i kontrastnih emocija. Srce nota duhana i jantara grije i obavija kako to samo prava ljubav može. Slatka i životinjska baza sastavljena od mošusa i vanilije spaja osobnosti dvoje ljubavnika u jednu dušu – snažnu, ujedinjenu i upornu unatoč nedaćama.

Dr. Vranjes Firenze - Rosa Tabacco

Novi miris Rosa Tabacco dostupan je u sljedećim kategorijama:

Miris za dom
Mirisna svijeća
Miris za auto
Parfemska voda
Sprej za kosu
Sprej  za tijelo
Losion za tijelo

Kolekcija Dr. Vranjes Firenze Rosa Tabacco dostupna je u parfumerijama Martimex; na Trgu bana Josipa Jelačića 11, Ilici 73 (Britanski trg), u Vlaškoj 70b i online: https://martimex.hr/brand/dr-vranjes-firenze/