Novi komadi JUNO nakita uklopit će se u svaki stil

by | 6 lipnja, 2022
juno nakit anita dujić

Osvojili su nas posebni komadi nakita iz nove JUNO kolekcije koje ćemo nositi ne samo ovo ljeto već i vrlo lagano kombinirati tijekom cijele godine!

Upravo ta vodilja “laganog nošenja” i uklapanja u svačiji stil, uz minimalizam u dizajnu ali minucioznost u izradi kao izvrsnoj kombinaciji koja čini esenciju brenda JUNO, i ovoga je puta bila nit vodilja našoj poznatoj manekenki i dizajnerici Aniti Dujić Broadfoot pri dizajnu nove kolekcije za proljeće i ljeto.

“Kolekcija proljeće/ljeto ’22 neka je vrsta nadopune već postojeće kolekcije i naših bestsellera uz korištenje materijala kao što su srebro, pozlata, zlato, biseri te drago kamenje.

Veliku pažnju pridajem našim klijentima i njihovim željama, pa tako svake sezone stalnu ponudu osvježimo s nekim novim komadima koji traju puno dulje od jedne sezone i upravo me ta činjenica iznimno veseli i tjera dalje”, izjavila je Anita.

juno nakit anita dujić

Anita Dujić kao zaštitno lice svoje kampanje

Brend JUNO, osnovan 2016. godine, i dalje ostaje vjeran delikatnim, minimalističkim komadima koji su bezvremenski. Ta nam se kombinacija ulaganja u bezvremenske komade u ovim vremenima čini izvrsnim odabirom jer smo sigurni da u rukama nemamo prolazan trend već komade nakita koje ćemo lagano nositi godinama. Klasika s pomakom je termin koji bi možda najbolje opisao JUNO.

“JUNO žena nema godine, ne poznaje granice, ono što (ne)može. Ona ne prati trendove već ih prilagođava sebi, bira najbolje i ravna se prema svojoj intuiciji. Upravo snaga takve žene je moja najveća inspiracija, a imam sreću da sam takvim divnim osobama okružena. Juno je posveta svima njima”, dodala je Anita pri predstavljanju nove kolekcije.

juno nakit anita dujić

Ljetom inspiriranu kampanju potpisuje poznati hrvatski fotograf Marko Grubisic, dok je za make-up i frizuru zaslužan Ivica Palinić iz salona “Kosa”.

JUNO nakit potražite u Zagrebu, na adresi Trg kralja Tomislava 19. Tamo se smjestio ALDUK&CO concept store, a čekaju vas čak tri hrvatska brenda –  JUNO, LINK BY OGI i Alduk.

Osim na webshopu www.junostudio.co JUNO nakit možete pronaći u ALDUK&CO concept storeu u Zagrebu kao i u “Kola fjaka” u Šibeniku, u “Trogir experienceu” u Trogiru te u “Kawa storeu” u Dubrovniku.

Foto: PR