Novi broj “Ljepote&zdravlja”: prolistajte izdanje za prosinac 2023.

by | 2 prosinca, 2023
žene kojima se divimo ljepota i zdravlje

Kucno je čas za prelistavanje najposebnijeg broja u godini! Stigao je veliki prosinački broj časopisa “Ljepota&zdravlje”, koji će na svim prodajnim mjestima s tiskovinama biti od 2. do 30. prosinca 2023.

A koje smo teme odabrali za vas? Provjerite niže u tekstu jer donosimo vam mali presjek u nekoliko rubrika – a još puno toga važnoga i inspirativnog očekuje vas u samom časopisu, koji u ovom blagdanskom izdanju stiže na čak 162 stranice!

#1 Priča s naslovnice: Žene kojima se divimo 2023.

Trenutak u vremenu u kojem živimo često se čini pun polariteta, nesklada, nepravde, negativnosti i cinizma. Stoga više nego ikad imamo potrebu naglašavati ono dobro, pružiti glas onima koji ga trebaju i uzdizati one koji su to zaslužili. Iz tog razloga, i ove godine dali smo si u zadatak pronaći i okupiti žene koje ostavljaju trag te svijet čine boljim mjestom. Ovih osam iznimnih dama obilježile su svoju industriju, zadužile nas svojim postignućima i malo je reći da nas inspiriraju…

žene kojima se divimo 2023

Nina Badrić, Zdenka Kovačiček, Maja Šuput, Dina Levačić, Maša Salopek, Iva Viljevac Toš, Danka Derifaj, Dubravka Turić

#2 TikTok beauty trendovi 2023. s food predznakom

Kako se primičemo kraju godine, sve smo skloniji tome da podvlačimo crte i izvlačimo (barem nekakve) zaključke. Kad nam glava “prosvira” od traženja smisla u svemu kroz što smo prošli u 2023., prebacujemo se na one lakše, zabavnije teme. Ako guglate TikTok i beauty trendove u
istoj rečenici, dobit ćete na stotine tekstova koji analiziraju svaki hashtag koji je na toj mreži uzletio barem na dan. Upravo se TikTok pokazao kao dobar rasadnik ideja koje se tiču šminke i njege jer je brza priroda videa te mreže odlična za kratke “pokazne vježbe”.

#3 Ciklus, ciklus, ciklus

Nedavno je kolegica ispričala da je njezina prijateljica izgubila menstruaciju u 42. godini. Pomislili smo: “Ako i jest od perimenopauze, prerano je”, a onda smo počeli nabrajati sve slučajeve “gubitka menstruacije” za koje smo čuli i sami doživjeli, a da nisu bili posljedica približavanja menopauzi. Kad smo shvatile koliko ih je, dogovorile smo se da kontaktiramo stručnjaka i napravimo priču o tome zbog čega se sve može poremetiti ciklus.

gubitak ciklusa

#4 Zdravstveni ciljevi za 2024.

Podvlačimo crtu na kraju godine, nabrajamo poslovne uspjehe, realizirana putovanja, zbrajamo ostvarene želje, postignute ciljeve na emotivnom planu, sumiramo sve važne trenutke u obitelji. I da – zahvalni smo na tome što smo zdravi. No zapitamo li se i radimo li dovoljno na tome da to zdravlje i sačuvamo?

#5 Svjetla, ukrasi, raskoš!

Saznali smo kakvi su trendovi u dekoriranju prostora i kako možemo svoj dom pretvoriti u čarobnu novogodišnju bajku.

božićna dekoracija

Naslovnica: 

Nina Badrić, Zdenka Kovačiček, Maja Šuput, Dina Levačić, Maša Salopek, Iva Viljevac Toš, Danka Derifaj, Dubravka Turić

Fotografije i kreativno vodstvo: Jelena Balić
Styling: Katija Šimundić
Make-up: Simona Antonović i asistentica Ivana Češljar
Kosa: Ante Pažanin i asistentice Sabina Grbavac Zeba, Sara Rabotski, Dorotea Butigan
Kosa Nine Badrić: Mijo Majhen
Make-up Nine Badrić: Saša Joković