Novi broj “Ljepote&zdravlja”: Saznajte što vam donosi veliki zimski dvobroj

by | 30 prosinca, 2022
ljepota i zdravlje mia dimšić

Zavirite s nama u zimski dvobroj časopisa Ljepota&zdravlje, koji vas na svim prodajnim mjestima s tiskovinama čeka od 30. prosinca do 27. veljače. 

Nadamo se da će vas teme u novom broju, kao i uvijek, inspirirati, motivirati, informirati, ali i opustiti. Na kraju još jedne godine i početku nove, želimo vam sve najbolje! 

A evo i djelića tema koje vas čekaju u novom broju Ljepote&zdravlja

mia dimšić

#1 Priča s naslovnice: Mia Dimšić – Život kao veliki tulum

Za Miju Dimšić prošla godina bila je posebna, a ova bi trebala biti još i bolja. Napunila je 30., planira objaviti i novi album, a tko zna, možda je čeka i njezino prvo glumačko iskustvo. Kad će do toga doći ne zna ni sama jer planiranje joj nije jača strana, no uživanje u onome što radi, bilo to pisanje, pjevanje, pa i gluma jest. Njezin je život, kako nam kaže, jedan veliki tulum u kojem beskrajno uživa. Mlada nam glazbenica otkriva zašto život ne bismo trebali shvaćati tako ozbiljno, na čemu je utemeljeno njezino samopouzdanje i što je vodi kroz njezine dane…

Foto: Zvonimir Ferina

#2 Proizvodi koje smo voljeli u 2022.

Još jedna godina u kojoj smo imali priliku isprobati različite proizvode je iza nas. Donosimo vam favorite Lj&Z redakcije! Plus, naše favorite možete i osvojiti! Pravila nagradnog natječaja možete pronaći u aktualnom tiskanom izdanju.

#3 Pristup wait&see

Nakon pojave simptoma prehlade i gripe, prva reakcija najčešće je – panika! Tako posežemo za iracionalnim rješenjima, a takvo je i uzimanje antibiotika u trenutku kad još uvijek ne znamo kakve je prirode bolest. Međutim, najbolja rješenja vrlo često su i najjednostavnija. “Pričekajte i promatrajte”, savjetuju stručnjaci.

detoks

#4 Detox: Samo blago prema sebi

U blagdanskom periodu na scenu najčešće stupa teško probavljiva i masna hrana. Stoga nije loše nakon blagdana prijeći na laganiju prehranu i na taj način pomoći svojim organima da učinkovitije eliminiraju iz organizma nakupljene toksine, kako nam savjetuje nutricionistkinja dr. sc. Martina Linarić. 

#5 Vaše zvijezde u 2023.

Postoji li itko tko se ne pita što možemo očekivati od godine pred nama? Astrologinja Helena Cupać zavirila je, na našu zamolbu, u kretanja na nebu i – vijesti su (uglavnom) dobre.

ljepota i zdravlje novi broj

 

Naslovnica: Mia Dimšić
Foto: Mare Milin
Styling: Ivana Pavić
Šminka: Petra Sever
Frizura: Ivan Pervan
Mjesto snimanja: Le Premier Boutique Hotel 

Foto: PeopleImages; Vera Petrunina; volobyeva/iStock via Getty Images