Novi broj “Ljepote&zdravlja” je na kioscima! Evo što smo vam pripremili…

by | 31 svibnja, 2019

Topli mjeseci su pred nama, a kao prava uvertira u još duže dane i noći stigao je novi, lipanjski broj “Ljepote&zdravlja”. Kao i obično, pripremili smo vam mnoštvo tema među kojima je teško izabrati samo njih nekoliko. Od beauty noviteta pa sve do stila života, novi broj definitivno će vas pripremiti za naljepše ljeto pred vama, ali se nadamo da će i uljepšati aktualne dane, inspirirati vas i nabaciti vam smiješak na lice. Stoga, krenimo redom…

1. Tko se brine za vaša stopala?

Foto: Guliver/Getty Images

Vi sami? Onda će vam naš priručnik pedikure dobro doći!

 

2. Sun specijal

Foto: Guliver/Getty Images

Kako biste bezbrižno boravili na suncu, bilo da je riječ o plaži ili dekici na travi, potrebno je zaštititi se. U to ime, obnavljamo znanje o zaštiti na suncu, odgovaramo na najčešća pitanja i donosimo proizvode koji će nam osigurati nesmetan boravak na otvorenom tijekom ljetnih mjeseci…

 

3. J. K. Rowling: Povratak na početak karijere

Foto: Photography Debra Hurford Brown © J.K. Rowling 2018

Raditi bez očekivanja i hypea, dobiti nefiltriran feedback te fokus vratiti na pisanje bile su stavke koje su J. K. Rowling nakon uspješnica o Harryju Potteru nagnale da svoju novu seriju romana kriminalističkog žanra piše pod pseudonimom Robert Galbraith. „Smrtonosno bijelo“, četvrti naslov iz popularne serije knjiga o Cormoranu Strikeu, nedavno je izašao u prodaju u nakladništvu kuće Mozaik knjiga, samo potvrdivši veličinu ove poznate spisateljice, a mi smo dobili priliku razgovarati s Robertom Galbraithom, odnosno J. K. Rowling!

 

4. Nisam znala da sam ovo htjela

Foto: Guliver/Getty Images

Što se događa kad ”glasno i jasno da”, pod naletom svakodnevice, počne poprimati oblik “da barem nikad nisam”? Što poduzeti kad nam realnost pomrsi konce pa ustanovimo da ništa nije onako kako smo se nadali da će biti?

 

5. Genijalne prijateljice

Foto: Zvonimir Ferina

Iako su godine samo broj, a životna strast ukras našeg duha, što smo stariji, kriteriji se, kad je riječ o prijateljstvima, kao i prioriteti, sve više mijenjaju. Toplina, altruizam i ljubav prema životinjama čine temelj neraskidivog prijateljstva kakvog njeguju jedna od najboljih hrvatskih jazz i rock pjevačica, domaća verzija Janis Joplin, Zdenka Kovačiček, i njezina najbolja prijateljica, organizatorica „Malog placa“, Jelena Mikin.