Prelistavanje! Što donosi siječanjski broj “Ljepote i zdravlja”?

by | 30 prosinca, 2021
ljepota & zdravlje siječanj

Novi, siječanjski broj Ljepote&zdravlja čeka vas na svim prodajnim mjestima s tiskovinama od 30. prosinca do 28. siječnja. Zavirite u prvo izdanje za novu godinu…

Kraj je godine i vrijeme da se resetiramo! U ovom siječnjskom broju pripremili smo za vas teme koje će vas, nadamo se, inspirirati na pozitivne promjene.

ljepota i zdravlje siječanj

Siječanjski broj Ljepote&zdravlja donosi…

#1 Moć manifestacije

Društvene mreže vas mogu navesti na to da vjerujete kako su manifestacije jednostavna stvar i da je potrebno samo doviknuti svoju želju univerzumu. Ali, to zapravo ne funkcionira tako. Koja je dobra vijest? Možete napraviti promjenu ako ste voljni raditi na njoj.

Manifestacija zahtijeva rad na sebi i svakodnevnu praksu, tako da budete otvorene svijesti prema mogućnostima koje vas okružuju, prijemčivi i spremni slijediti svoje snove. Još uvijek zvuči pomalo nadrealno? Upravo tu, na križanju znanosti i duhovnosti, pomoći ćemo vam da razjasnite ono što manifestacija jest i kako da, pomoću nje, dobijete ono što najviše želite.

#2 Okusi svijeta

Šest spektakularnih jela na stranicama koje vas čekaju u siječanjskom izdanju kreirali su vrhunski chefovi kuhinja, s različitih točaka zemaljske kugle. Oni su koristili autentične kulinarske tehnike i stilove, kao i zdrave namirnice, s ciljem da vas povedu na putovanje kroz okuse i povežu vas s različitim narodima i kulturama.

ljepota i zdravlje novi broj

#3 Hair retrospektiva

Sumirali smo neke od najvećih hair transformacija poznatih u 2021. godini. Neka vas inspiriraju…

#4 Što smo voljeli u 2021.?

U 2021. godini imali smo priliku isprobati različite proizvode. U novom broju vam donosimo naše favorite nad favoritima – proizvode u kojima smo uživali.

ljepota i zdravlje novi broj

Foto: Zvonimir Ferina

#5 Ključna odluka za novi život

Kraj jedne i početak druge godine vrijeme je kad analiziramo što smo napravili i razmišljamo o onome što bismo htjeli i trebali napraviti u godini koja je pred nama… Nekoliko žena s nama je podijelilo odluke koje su im promijenile život…

 

Foto: Ljepota&zdravlje