Prelistavanje: Koje teme donosi novi broj “Ljepote&zdravlja”?

Broj za studeni 2023.

by | 31 listopada, 2023
Jelena Đoković

Vrijeme je za prelistavanje novog broja! Izdanje Ljepote&zdravlja za studeni 2023. je stiglo, a na svim prodajnim mjestima s tiskovinama čeka vas od 31. listopada do 29. studenoga 2023.

A koje smo teme u ovom broju odabrali za vas? U ovom članku zavirujemo u pet rubrika – a još puno toga važnog i inspirativnog očekuje vas u samom časopisu.

Ljepota&zdravlje studeni 2023 Jelena Đoković

Foto: Miloš Nadaždin

#1 Jelena Đoković: “Ljudi imaju potrebu da ih netko čuje i vidi”

Jelena Đoković otkrila nam je čemu je sve posvećena danas, koliko su joj važni rad na sebi i samospoznaja, ali isto tako i posvećenost drugima, kako bližnjima tako i svima kojima je pomoć potrebna.

ljepota i zdravlje novi broj

#2 Krema + serum u savršenoj simbiozi

Tražite li novu pomlađujuću kremu i serum, sigurni smo da želite odabrati najbolju moguću kombinaciju aktivnih sastojaka. Za postizanje najdjelotvornijih rezultata, predstavljamo vam 10 čarobnih beauty simbioza…

ljepota i zdravlje novi broj

#3 AI u našem tanjuru

Nitko nije ravnodušan prema moćima umjetne inteligencije, pogotovo kad ona pruža svoje pipke ka nečemu što se tiče našeg zdravlja i osobnog blagostanja – naše prehrane, recimo!

ljepota i zdravlje novi broj

#4 Zašto nam treba ashwagandha?

Ovaj egzotični dodatak neobičnog imena u posljednje vrijeme kao da je svima na usnama. Što je pravi razlog ovoj novoj ayurvedskoj opsesiji?

ljepota i zdravlje novi broj

#5 Travel: Planinarenje za početnike

Što nam je sve potrebno da bismo napravili prvi korak ka ovom sportu, ali i koje su najbolje destinacije za ovu popularnu aktivnost? Provjerite u novom broju!

Foto: Arhiva časopisa Ljepota&zdravlje

Naslovnica: Miloš Nadaždin