Nova sezona serije “American Horror Story” konačno će opravdati svoje ime!

by | 4 listopada, 2015

Upravo je izašla najavna špica za novu sezonu popularne serije American Horror Story: Hotel od čije nas premijere dijeli još nekoliko dana. Čini se da je Ryan Murphy ovaj put stvarno odlučio da je vrijeme da stvari postanu strašne, barem ako je suditi po ovom videomaterijalu koji vam donosimo u nastavku.

Osim one tipične hororske glazbe i retro neonskih natpisa koji se cijelo vrijeme zloslutno pale i gase, gledat ćemo scene dostojne klasika ovog žanra koji uključuju mnogo krvi, mrtvu djecu i nadnaravne pojave. No, ono što je u cijeloj ovoj stvari još zanimljivije jest činjenica da bi peta sezona konačno možda mogla poprimiti i neke biblijske razmjere budući da su kadrovi ispresijecani odabranim Božjim zapovijedima.

Već i ptice na grani znaju tužnu vijest da ove sezone nećemo gledati dosadašnje zaštitno lice ove serije, Jessicu Lange, ali zato se ostatku već nam dobrim dijelom poznate ekipe pridružila Lady Gaga pa ćemo konačno saznati ima li ta žena budućnost i negdje drugdje osim na stranicama žutog tiska.

Izvor: LifeContent
Foto: PR