NOVA PJESMA IVANA ZAKA I TARE uvest će vas u vruće ljeto!

by | 12 travnja, 2019

U glavnim ulogama ovoga puta su Tara i Ivan Zak. Do ove suradnje došlo je uoči ovogodišnjeg CMC Festivala u Vodicama, gdje će publici predstaviti duet “Naj naj”. Novu pjesmu autorski potpisuje sam Ivan, koji nam je otkrio kako su Tara i on jedna neočekivana, ali zasigurno dobitna kombinacija, što će se, vjerujemo, i potvrditi u nadolazećim mjesecima.

Jedan spontani poziv rezultirao je razgovorom u kojem su oboje zaključili kako je ovo ljeto baš njihovo, a CMC Festival idealna pozornica za promociju pjesme. “Kad sam napisao pjesmu, nisam je zamislio za duet. S obzirom na sve, željeli smo da i spot bude drukčiji od dosadašnjih i nadam se da smo uspjeli u tome. Veselimo se nastupu na CMC Festivalu te sam siguran kako će se ova pjesma slušati ne samo u eteru nego i u brojnim klubovima”, istaknuo je ovom prigodom Ivan Zak.

Cijela priča “zakuhala” se u Ivanovom studiju La Bamba, koji je njegov drugi dom i u kojem se kako često zna reći, najbolje opušta i kreativno izražava. Vrijedna ekipa, ubrzo nakon snimljene pjesme, “bacilas” se do kraja na posao i snimila videospot u režiji Nemanje Novakovića i provjerene ekipe, a kako sve izgleda možete vidjeti na službenom YouTube kanalu Ivana Zaka. Fantastični ljetni duet “Naj naj” najbolja je moguća pozivnica za još jedan nezaboravni CMC Festival, a jedno je sigurno – Tara i Ivan Zak bit će najtraženiji glazbeni par u Vodicama!